Εισβολή στο Εφετείο Αθηνών: Απολογήθηκε ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι

 
<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player   data-integration-id="40599z13k80ce6md"   data-playlist-id="v-cm7cgmngra09"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Στην ανακρίτρια ο 34χρονος που εισέβαλε με αυτοκίνητο στο Εφετείο","description":"Στην ανακρίτρια ο 34χρονος που εισέβαλε με αυτοκίνητο στο Εφετείο - Όλες οι πληροφορίες","thumbnailUrl":"https://imageservicethumbs.glomex.co

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ενημερώθηκε: 16/08/22 - 13:09

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο Εφετείο Αθηνών το περασμένο Σάββατο.

Ο πρώην παίκτης ριάλιτι είχε οδηγηθεί στο Δαφνί, μέχρι τη σημερινή απολογία του, την οποία αναμένουν οι Αρχές να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση, αφού το βασικό τους ζητούμενο είναι να βρουν τη διαδρομή του τεράστιου χρηματικού ποσού και των ναρκωτικών που είχε στην κατοχή του.

Υπενθυμίζεται ότι στο αυτοκίνητο του 34χρονου βρέθηκαν 1,2 εκατ. ευρώ και ποσότητα ναρκωτικών ενώ μετά από έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα 300.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες αποκάλυψε ότι τα χρήματα προέρχονται από εμπόριο ναρκωτικών και ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή, στα οποία γινόταν και χρήση ναρκωτικών. Μάλιστα, φαίνεται πως αυτή η αποκάλυψη έγινε σε μια στιγμή...διαύγειας, μετά από τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις των αστυνομικών για την προέλευση των χρημάτων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ