Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. πόρτα-πόρτα στα πιστά στελέχη του Σώρρα

 
Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. πόρτα-πόρτα στα πιστά στελέχη του Σώρρα

Ενημερώθηκε: 28/03/17 - 16:56

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Άφαντος παραμένει ο καταζητούμενος πλέον Αρτέμης Σώρρας, μετά και τις νέες διώξεις σε βάρος του καθώς επίσης και το νέο ένταλμα.

Πλέον δεν είναι απλά φυγόδικος, αλλά καταζητείται για σωρεία κακουργημάτων όπως απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα. Συγκατηγορούμενοί του πλέον είναι και επτά στενοί του συνεργάτες.

Οι Αρχές πραγματοποιούν στοχευμένες έρευνες σε οικίες πιστών στελεχών του, στην Πελοπόννησο, στην Δυτική Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της Πάτρας, ενώ παράλληλα έρευνες γίνονται σε αντίστοιχα σημεία στην Αττική και σε άλλα σημεία της Περιφέρειας, καθώς εξετάζονται όλες οι μαρτυρίες που καταλήγουν στην ΕΛ.ΑΣ.

Από τις Αρχές θεωρείται τουλάχιστον βέβαιο ότι ο Αρτέμης Σώρρας αποφεύγει τις μετακινήσεις για να αποφύγει μία τυχαία μαρτυρία προς την Αστυνομία για τις κινήσεις του. Μέχρι τώρα, δεν έχουν δώσει αποτέλεσμα οι έρευνες της Αστυνομίας παρότι έχει ελεγχθεί πλήθος μαρτυριών και πληροφοριών που έχουν καταλήξει σε αυτή, ωστόσο όσο περνούν οι μέρες και στενεύει ο κλοιός των ερευνών, εξαιρούνται περιπτώσεις και περιοχές αλλά και στενεύουν τα περιθώρια κινήσεων του ίδιου, ενώ θεωρείται πως πιθανόν σύντομα θα εντοπιστεί και θα συλληφθεί.

Σχετικά Θέματα:

Δίωξη για κακουργήματα και ένταλμα σύλληψης για τον καταζητούμενο Σώρρα

Το παραμύθι των 600 δις - Η άγνωστη ιστορία που «έκαψε» τον Σώρρα

Κίνημα "Δεν Πληρώνω" από πιστούς του Σώρρα: Περισσότερα από 5.500 εξώδικα στις ΔΟΥ

Εμφανίστηκε ο Σώρρας και δηλώνει αθώος

Νέα στοιχεία για Αρτέμη Σώρρα- Η γυναίκα «κλειδί» που καταζητείται

Που εντόπισαν τα τελευταία ίχνη του Αρτέμη Σώρρα

Αποκάλυψη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: Στην Ελλάδα κρύβεται ο Σώρρας (ΒΙΝΤΕΟ)

«Εξαφανίστηκε» ο Σώρρας - Τι εξετάζει η αστυνομία

Το μήνυμα του Αρτέμη Σώρρα μετά την καταδικαστική απόφαση (Βίντεο)

Ο Αρτέμης Σώρρας στη φυλακή - Καταδίκη 8 ετών για υπεξαίρεση!