Γλυκά Νερά: Ο αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λύνει για πρώτη φορά την σιωπή του

 
222

Ενημερώθηκε: 22/09/21 - 21:14

Ο αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, λύνει για πρώτη φορά την σιωπή του μέσα από την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου «Live News» και μιλά για την δολοφονία της Καρολάιν ενώ όπως ξεκαθάρισε δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα που διέπραξε ο πιλότος.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο 30χρονος αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του στην δολοφονία της Καρολάιν, ενώ όπως υποστηρίζει πως δεν έχει κληθεί ποτέ να καταθέσει στην αστυνομία.

«Δεν ερευνάται με κανέναν τρόπο η συμμετοχή μου στο έγκλημα. Δεν έχω κληθεί ποτέ από την ΓΑΔΑ για κατάθεση ούτε από οποιαδήποτε άλλη αρχή. Μάλιστα επειδή γίνεται αναφορά στο πρόσωπο μου, ζήτησα και έλαβα έγγραφο από την ΓΑΔΑ που αναφέρει με επίσημες υπογραφές ότι δεν έχω κληθεί ποτέ για κατάθεση. Έχω λοιπόν αυτό το έγγραφο στα χέρια μου, το οποίο δεν είναι απλά ο λόγος μου εναντίον κάποιου άλλου, αλλά επίσημο στοιχείο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδερφός του 34χρονου πιλότου.

Μάλιστα ο ίδιος δηλώνει έκπληκτος για την εξέλιξη των πραγμάτων καθώς δεν περίμενε ο αδερφός του να είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν.

«Αν είναι δυνατόν τι ανοησίες γράφουν. Κανείς μας δεν το περίμενε όχι μόνο εγώ», είναι τα λόγια του 30χρονου. Στη συνέχεια ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν έχει επισκεφθεί τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στην φυλακή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ