Κατάθεση σοκ Ιατροδικαστή για την μικρή Άννυ: “Την τεμάχισαν όσο ήταν ακόμα ζωντανή!”

 
Κατάθεση σοκ Ιατροδικαστή για την μικρή Άννυ: “Την τεμάχισαν όσο ήταν ακόμα ζωντανή!”

Ενημερώθηκε: 23/09/16 - 18:55

Σοκ προκάλεσε στον δικαστήριο αλλά και έντονες αντιδράσεις από την πλευρά των συνηγόρων υπεράσπισης η κατάθεση του ιατροδικαστή κ. Νίκου Καρακούκη, πως η 4 χρονη Άννυ υπέφερε μαρτυρικό θάνατο και μάλιστα τεμαχίστηκε όσο βρισκόταν ακόμα εν ζωή.

Ο εμπειρότατος ιατροδικαστής προέβη όπως τόνισε στην κατάθεση του στο Δικαστήριο από το γεγονός ότι στο διαμέρισμα-κολαστήριο της Μιχάηλ Βόδα βρέθηκαν διάσπαρτες κηλίδες αίματος του μικρού κοριτσιού οι οποίες είχαν εκτιναχθεί και σε μεγάλο ύψος στον τοίχο, που φανερώνει πως το παιδί είχε σφυγμό ακόμα όταν ξεκίνησε ο τεμαχισμός του από τον ίδιο του τον πατέρα!

Σοκαρισμένος, όντας ακόμα και ο κ. Καρακούκης σε σχετική ερώτηση της πολιτικής αγωγής για τον βρασμό του πτώματος της 4χρόνης μετά τον τεμαχισμό ανέφερε : "Στα 26 χρόνια που είμαι στην ιατροδικαστική βρασμό μετά από τεμαχισμό δεν έχω γνωρίσει! Πρέπει να βρεθεί μιας γενεσιουργός αιτία της ψυχικής δράσης του κατηγορουμένου...".

Αξίζει να σημειωθεί, πως τότε οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και οι αξιωματικοί των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, είχαν ανακαλύψει πλυμμένα ίχνη αίματος στο τοίχο πάνω από το κρεβατάκι του παιδιού, που έδειχναν ένα μεγάλο αραχνοειδές σπρέϊ αίματος που μπορούσε να εξηγηθεί ή με αιφνίδια και βίαια πρόσκρουση του κεφαλιού του παιδιού στον τοίχο ή με δυνατή γροθιά στο κεφάλι που προκάλεσε ένα τέτοιο τραύμα.

Το παιδάκι όταν ξεκίνησε τεμαχισμός και στην συνέχεια το... μαγείρεμά του με ρύζι και διάφορα άλλα, ήταν ακόμα ζωντανό, όπως αποδεικνύει σήμερα ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Καρακούκης. Από τις περαιτέρω κηλίδες αίματος που βρέθηκαν, ψηλά στον τοίχο και το ταβάνι...

Η σοκαριστική κατάθεση του ιατροδικαστή:

Πρόεδρος : "Έχετε πει ότι δεν μπορεί να προσδιοριστεί ημερομηνία και αιτία θανάτου της Άννυ σε έγγραφο σας προς την ανακρίτρια. Αν σε ένα θύμα που είναι ζωντανό και επιχειρηθεί τεμαχισμός αν γίνει ένεση αναισθησίας θα εκτιναχθεί πάλι το αίμα;"

Μάρτυρας : "Ναι κύριε πρόεδρε μπορεί ναι μεν πέφτει η πίεση αλλά το αίμα εκτινάσσεται και κάνει διάσπαρτες κηλίδες όταν αυτός ο άνθρωπος είναι ένα ζωή. Είναι μεγάλες πιθανότητες να είναι ένα ζωή όταν υπάρχουν διάσπαρτες κηλίδες, ενώ, όταν ο νεκρός τεμαχίζεται μετά θάνατον, θα υπάρξει εκροή αίματος δεν θα εκτιναχθεί".

Πρόεδρος : "Εσείς τι συμπέρασμα βγάζετε από τα στοιχεία της υπόθεσης;"

Μάρτυρας : "Ότι έγινε τεμαχισμός εν ζωή, πέραν του 95% πιθανολογώ ότι ο τεμαχισμός έγινε εν ζωή"

Πρόεδρος : "Αν τεμαχισμός έγινε λίγα λεπτά μετά το θάνατο, θα υπήρξε πάλι πίεση;"

Μάρτυρας : "Όχι. Κατά την διάρκεια του τεμαχισμού δε θα μπορούσε να φωνάξει το παιδί".

Ο κ.Καρακούκης μάλιστα τόνισε στην κατάθεση του πως όταν πρόκειται για ένα παιδάκι σε τόσο μικρή ηλικία ο τεμαχισμός δεν χρειάζεται πολύ ώρα. Περίπου μία με μιάμιση.

Εισαγγελέας : "Ο τεμαχισμός σε ποσό χρόνο τελείται, γίνεται με απλό μαχαίρι;"

Μάρτυρας : "Ο τεμαχισμός είναι πιο εύκολος από ότι φαίνεται. Έχουμε περιστασιακά αποκεφαλισμού που κάποιος αναρωτιέται αν ο άλλος ήταν ανατόμος. Επειδή έχουμε να κάνουμε με ένα παιδάκι είναι πολύ πιο εύκολος, σε ένα μεγάλο άνθρωπο θα υπήρχαν και τραύματα άμυνας Για ένα παιδάκι τριών ετών άντε να είναι μια ώρα, μιάμιση, γιατί ήταν μικρό το παιδάκι. Σε περίπτωση αποκεφαλισμού δε θα υπήρχε τόσο πολύ αίμα".

Σχετικά Θέματα:

Επεισόδια και ανατροπή στη δίκη για την 4χρονη Άννυ – Παραιτήθηκε δικηγόρος κατηγορούμενου

Τεμάχισα την κόρη μου αλλά δεν την σκότωσα, είπε στο δικαστήριο ο πατέρας της Άννυ!!!