Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι:Τι κατέθεσε η Χ.Π

Κύκλωμα κοκαϊνης Κολωνάκι: Αρνήθηκε κάθε κατηγορία η γνωστή ηθοποιός και ιδιοκτήτρια Χ.Π
Ενημερώθηκε: 05/03/19 - 16:39

Κύκλωμα κοκαϊνης Κολωνάκι: Αρνήθηκε κάθε κατηγορία η γνωστή ηθοποιός και ιδιοκτήτρια Χ.Π ότι το εστιατόριο στο Κολωνάκι που διατηρούσε είχε γίνει κέντρο διακίνησης ναρκωτικών σε επωνύμους.

Κατά την απολογία της, η ηθοποιός ανέφερε συγκεκριμένα ότι «έχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του», ενώ για την φερόμενη εμπλοκή του συνιδιοκτήτη στο εστιατόριο, δήλωσε έκπληκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ 

 

Παράλληλα,απολογήθηκε και ο γιος της ηθοποιού και ανέφερε ότι δεν γνώριζε τίποτε για την κατηγορία ενώ συγκεκριμένα τόνισε ότι «αν ήξερα, θα διέκοπτε κατευθείαν τη συνεργασία μας».Όσον αφορά τον γνωστό παρουσιαστή Θ.Γ που απολογήθηκε την περασμένη φορά, τόνισε: «Είχε βάλει κάποιο κεφάλαιο. Δεν ήθελε να ασχολείται, να έχει κάποιο ρόλο. Ερχόταν για φαγητό μια φορά την εβδομάδα μόνο».

Επιπλέον, κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία απολογήθηκε συμπληρωματικά, και ο συνιδιοκτήτης του μαγαζιού, ο οποίος ρωτήθηκε για συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.