Κύπρος: Οργή για συναυλία του Στέλιου Διονυσίου δίπλα από το σπίτι του 10χρονου που έχασε τη ζωή του

Την ώρα που το υπόλοιπο χωριό πενθούσε για τον απροσδόκητο χαμό του αγοριού οι καλεσμένοι άκουγαν Διονυσίου!
Ενημερώθηκε: 17/05/18 - 23:39

Οργή στο χωριό του 10χρονου Σταύρου Γεωργαλλή, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα για επικείμενη συναυλία του Στέλιου Διονυσίου.

Ίσως δεν φταίει άμεσα ο τραγουδιστής, παρά ένας τοπικός κοινοτικός σύμβουλος που αποφάσισε  να στήσει... γλέντι μόλις 100 μέτρα από το σπίτι της χαροκαμένης οικογένειας που πενθεί το παιδί της, με αφορμή το πανηγύρι του Αγίου Επιφανίου και παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις στο χωριό σε ένδειξη πένθους ακυρώθηκαν.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η espresso, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο κοινοτικός σύμβουλος αποφάσισε να μεταφέρει το γλέντι στο... σπίτι του, που βρίσκεται πολύ κοντά σε εκείνο της οικογένειας του αδικοχαμένου 10χρονου! Μάλιστα, την ώρα που το υπόλοιπο χωριό πενθούσε για τον απροσδόκητο χαμό του αγοριού, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν σε όλη τους την... ένταση τις φωνητικές ικανότητες του λαϊκού τραγουδιστή, καθώς ο οικοδεσπότης φέρεται ότι χρησιμοποίησε μικρόφωνα και μεγάφωνα, με αποτέλεσμα να έχει ξεσηκώσει έντονες αντιδράσεις.

Από την πλευρά του, ο κοινοτάρχης Αλεθρικού, Νίκος Νικολάου, υποστήριξε πως επρόκειτο απλώς για μια «σύναξη φιλοξενίας» του εν λόγω τραγουδιστή, του οποίου η εμφάνιση ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή.

«Τώρα, αν ο Στέλιος Διονυσίου είπε και κανένα τραγούδι στο συγκεκριμένο ιδιωτικό σπίτι, δεν μπορούσαμε να τον φιμώσουμε κιόλας» είπε μάλιστα ο ίδιος σε δηλώσεις του στο Sigmalive.......