Πάσχα 2019: Πότε θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα, οι συντάξεις και τα επιδόματα

Πάσχα 2019: Πότε θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα, οι συντάξεις και τα επιδόματα
Ενημερώθηκε: 20/04/19 - 18:51

Πάσχα 2019: Ξεκινάει από τη Μεγάλη Τρίτη και θα γίνεται καθ ' όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας η καταβολή συντάξεων και επιδομάτων. Σε κάποιες περιπτώσεις οι πληρωμές θα γίνονται νωρίτερα από την συνηθισμένη ημερομηνία για λόγους τόνωσης της αγοράς που θα λειτουργεί με το εορταστικό ωράριο.

Δείτε πότε θα γίνουν οι καταβολές δώρου του Πάσχα, συντάξεων και επιδομάτων:

 

Το δώρο του Πάσχα πρέπει να καταβληθεί έως τη Μεγάλη Τετάρτη, όπως ορίζει η εργατική νομοθεσία. 

Μια μέρα νωρίτερα, τη Μεγάλη Τρίτη, θα καταβληθούν οι συντάξεις του πρώην ΟΑΕΕ και του πρώην ΟΓΑ, ενώ τη Μεγάλη Τετάρτη θα καταβληθεί το επίδομα στέγασης σε όσους υπέβαλαν αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 31 Μαρτίου, με την προϋπόθεση αυτή να έχει εγκριθεί. 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

Επίσης Μεγάλη Τρίτη, θα δοθούν οι συντάξεις και τα επιδόματα Μαΐου σε δικαιούχους ανασφάλιστους υπερήλικες, τα προνοιακά επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 για τους μήνες Μάρτιο - Απρίλιο. 

Την Μεγάλη Τετάρτη θα γίνει εμβόλιμη πληρωμή των δικαιούχων του επιδόματος Παιδιού 2019 για τους μήνες Μάρτιο - Απρίλιο ή όσους υπέβαλαν αίτηση Α21 μετά τις 26 Μαρτίου ενώ θα δοθούν οι συντάξεις και για το πρώην ΙΚΑ. 

Οι επικουρικές συντάξεις από το ΕΤΕΑΕΠ είναι προγραμματισμένο να καταβληθούν την Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου.