Πόρτο Χελι: Βίντεο ντοκουμέντο του αστυνομικού - Οι τελευταίες εξελίξεις

Πόρτο Χελι: Βίντεο ντοκουμέντο του αστυνομικού - Οι τελευταίες εξελίξεις
Ενημερώθηκε: 11/01/19 - 12:54

Μυστήριο συνεχίζει να επικρατεί γύρο από το θρίλερ στο Πόρτο Χέλι ενώ παράλληλα σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών.

Η εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ παρουσίασε σήμερα ένα βίντεο ντοκουμέντο, που δείχνει τον αστυνομικό σε κατάστημα, λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρός. Αυτή είναι και η τελευταία του εμφάνιση.

Ο αστυνομικός μιλάει διαρκώς στο τηλέφωνο και ψάχνει στις τσέπες του χρήματα, για να πληρώσει το φαγητό που παρήγγειλε σε πακέτο, μέσα στο εστιατόριο. Οι κάμερες ασφαλείας τον καταγράφουν.

Ο 35χρονος φοράει πολιτικά, μαύρο μπουφάν και τζιν. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν απομακρύνει το ακουστικό του τηλεφώνου του, ούτε όταν δίνει στον υπάλληλο την παραγγελία του.

Ο εργαζόμενος του κάνει ένα νόημα για τα χρήματα και τότε ο αστυνομικός βγάζει ένα ποσό και το ακουμπάει στον πάγκο. Η συναλλαγή ολοκληρώνεται και ο αστυνομικός βγαίνει από το κατάστημα, χωρίς να έχει κλείσει το τηλέφωνο.

Στο πεζοδρόμιο, τον καταγράφει μια άλλη κάμερα ασφαλείας. Ο 35χρονος συνεχίζει να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο, μέχρι που φεύγει από το πεδίο και της δεύτερης κάμερας…

Στην ίδια εκπομπή έγινε αναφορά στη φημολογία ότι ο θάνατος του αστυνομικού οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών. Φημολογία πουενισχύεται από το γεγονός ότι από τν αστυνομία δεν ανακοινώθηκε τίποτα σχετικό με τις συνθήκες θανάτου των δύο νέων, όπως για παράδειγμα τι βρέθηκε στο χώρο κλπ