Στην αντεπίθεση ο Θέμης Αδαμαντίδης – Μήνυσε την πρώην σύντροφό του για κλοπή

 
Ο Θέμης Αδαμαντίδης μηνύει την γυναίκα που τον κατήγγειλε – Ισχυρίζεται ότι τον έκλεψε

Ενημερώθηκε: 01/07/22 - 23:21

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της μήνυσης εναντίον του Θέμη Αδαμαντίδη από τη σύντροφό του για ξυλοδαρμό. Ο τραγουδιστής συνελήφθη από αστυνομικούς έξω από χαρτοπαικτική λέσχη στους Αμπελοκήπους και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου και κρατείται. 

Ο τραγουδιστής όμως περνά στην αντεπίθεση και μηνύει τη γυναίκα που τον κατήγγειλε, για κλοπή, ισχυριζόμενος ότι είναι πρώην σύντροφός του. Μάλιστα το δικηγορικό γραφείο του γνωστού ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια, που εκπροσωπεί τον τραγουδιστή κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να αφεθεί ελεύθερος.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια αμαφέρει: 

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κο Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις. Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου. Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή. Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κου Θέμη Αδαμαντίδη. Λόγω της απουσίας του κου Κούγια, στο πλευρό του κου Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κου Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ