Συγκέντρωση των Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα την Κυριακή (10/3) κατά του Ράμα

Οι διαμαρτυρίες εναντίον του Ράμα μεταφέρονται στην Ελλάδα
Ενημερώθηκε: 07/03/19 - 23:22

Μετά από τις διαμαρτυρίες στα Τίρανα και σε άλλες πόλεις σε όλη τη χώρα κατά της κυβέρνησης του Έντι Ράμα, η αντιπολίτευση έχει ήδη δρομολογήσει διαμαρτυρίες Αλβανών που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό, για να μεταφέρουν το μήνυμα της δυσαρέσκειας προς την κυβέρνηση της Αλβανίας.

Άνθρωποι του Σόρος στη...μάχη για να επιλύσουν την κρίση στην Αλβανία

 

Μια τέτοια διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή (10/3)  στην Αθήνα, όπου οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι οι Αλβανοί θα συγκεντρωθούν μπροστά από τη κτήριο της αλβανικής πρεσβείας στην Αθήνα για να δώσουν μήνυμα προς την κυβέρνηση του Έντι Ράμα, για την επιδείνωση της κατάστασης στην Αλβανία.

Αλβανία: Νέες βίαιες συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς έξω από τη Βουλή

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του παραρτήματος του Δημοκρατικού Κόμματος στην Ελλάδα, Φατμίρ Γκιότσι, όπως έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα, οι διαμαρτυρίες θα πραγματοποιηθούν στις 11 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Νέες μαζικές διαδηλώσεις κατά του Έντι Ράμα αποφάσισαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης

 

«Αγαπητοί σύντροφοι! Την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 11:00 διαμαρτυρόμαστε μπροστά στην Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα. Δίνουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση του ‘εγκλήματος’ με επικεφαλής τον Έντι Ράμα σε σχέση με την επιδείνωση της κατάστασης στην Αλβανία! Σας περιμένουμε!» αναφέρει.