Τέσσερις νεκροί σε σπηλιά στο Λουτράκι

Τέσσερις νεκροί σε σπηλιά στο Λουτράκι
Ενημερώθηκε: 16/05/20 - 23:16

Τραγωδία τα ξημερώματα στο Λουτράκι. Τέσσερις άνδρες, από 35 έως 65 ετών, έχασαν τη ζωή τους σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι. 

Οι σοροί των θυμάτων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο βρέθηκε μία γεννήτρια απο της οποίας τα καυσαέρια επηλθε ο θάνατός τους.

Πιο συγκεκριμένα, συναγερμός σήμανε στις 02:00 τα ξημερώματα στο Λουτράκι, καθώς η σύζυγος ενός εκ των τεσσάρων ανησύχησε από την αργοπορία του συντρόφου της και ειδοποίησε την Αστυνομία. 

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές και Πυροσβεστική, ενώ στις 04:00 το πρωί, έφτασε και το κλιμάκιο της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών, προκειμένου να ανασύρει τα πτώματα των τεσσάρων ανδρών.

Το πιθανότερο σενάριο, που εξετάζουν οι Αρχές, είναι να έψαχναν για λίρες και βρήκαν τραγικό θάνατο από τις αναθυμιάσεις της γεννήτριας που είχαν μαζι τους προκειμένου να φωτίσουν τον χώρο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής είπε πως η επιχείρηση της ΕΜΑΚ ολοκληρώθηκε στις 05.30 τα ξημερώματα Σαββάτου ενώ η κλήση για τον εντοπισμό τους έγινε περίπου στη μία μετά τα μεσάνυχτα. 

 

Κ

 

Κ

 

Κ

 

Με πληροφορίες από korinthostv, loutraki365