Aλμυρή πάστα φλώρα!

 
Aλμυρή πάστα φλώρα!

Ενημερώθηκε: 30/09/21 - 13:32

Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει λαχταριστή πάστα φλώρα!

Για τη ζύμη θα χρεαστούμε: 300 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα αλάτι 250 gr. κρύο βούτυρο 2 αυγά ολόκληρα 200 gr. σκόνη από φουντούκια Λίγο κρύο νερό

Για τη γέμιση: 150 gr. πάριζα 100 gr. τυρί τσένταρ 2 αυγά ολόκληρα 2 κ.σ. αλεύρι 200 ml κρέμα γάλακτος Ελαιόλαδο για το σοτάρισμα Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Μοσχοκάρυδο Άνηθος φρέσκος