Αντίνοος Αλμπάνης: Οι χημειοθεραπείες, η συμπαράσταση και το «ευχαριστώ» του

Αντίνοος Αλμπάνης: Οι χημειοθεραπείες, η συμπαράσταση και το «ευχαριστώ» του
Ενημερώθηκε: 16/07/19 - 02:01

Αντίνοος Αλμπάνης: Ο Αντίνοος Αλμπάνης, με δυο νέα post αποκαλύπτει τη σοβαρότητα του προβλήματος της υγείας του και ενημερώνει τους ακολούθους του πως διαβάζει τα μηνύματα συμπαράστασης τους.

Tην περασμένη εβδομάδα, ο γνωστός ηθοποιός, με Insta story αποκάλυψε πως κάνει χημειοθεραπείες. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα ο Αντίνοος Αλμπάνης ανέβαζε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό με ξυρισμένο κεφάλι και από τα σχόλια των θαυμαστών του, καταλάβαινε κανείς ότι δεν πρόκειται για μια ηθελημένη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ LIFESTYLE

 

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, πάλι με Insta story, ενημέρωσε τους θαυμαστές του οτι τους διαβάζει και ότι χαμογελά. Συγκεκριμένα έγραψε: «Να ξέρετε σας διαβάζω και χαμογελώ πολύ».

ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ

Σε δεύτερη ανάρτηση του αποκάλυψε οτι φέτος δεν του επιτρέπεται να κολυμπήσει, ούτε να βρίσκεται κάτω από τον ήλιο και ζήτησε από τους φίλους του να προσέχουν τη θάλασσα. Συγκεκριμένα έγραψε: «Αυτό το καλοκαίρι δεν θα μπορώ να κάθομαι στον ήλιο και την θάλασσα. Εσείς όμως φιλαράκια μου να την προσέχετε για να μπορώ του χρόνου να κολυμπώ σε Καθαρά νερά» έγραψε.

ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ