Από κοιλιακούς «φέτες» με κοιλίτσα ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ

 
Από κοιλιακούς «φέτες» με κοιλίτσα ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ

Ενημερώθηκε: 26/05/23 - 14:19

Πετύχαμε τον γνωστό κύριο της σόουμπιζ στο κέντρο της Αθήνας να περπατάει μιλώντας στο κινητό.

Από  ότι είδαμε έχει πάρει κάποια κιλά όπως όλοι μας μετά την καραντίνα αλλά παραμένει το ίδιο γλυκός και γοητευτικός στο πέρασμα των χρόνων ο Σπύρος Σούλης. «Είμαι πολύ τυχερός που έχω τον ανιψιό μου. Επίσης οι περισσότεροι φίλοι μου και φίλες μου έχουν πολλά παιδιά κι έτσι έχω τη μεγάλη ευτυχία να βρίσκομαι συνέχεια με τα παιδιά τους.

Έχω αναλάβει, δεν σου κρύβω, μου έχει ζητηθεί και το έχω ζητήσει, να παίρνω παιδιά από σχολεία, φροντιστήρια. Μη σου φανεί καθόλου παράξενο. Τα πηγαίνω να κάνουν δραστηριότητες. Παιδιά συγγενών, φίλων, τον ανιψιό μου. Δεν θέλω να είμαι περαστικός στη ζωή των φίλων και της οικογένειας μου.

Μου αρέσει η οικογένεια πολύ. Δεν κάνω εργένικες διακοπές, αλλά πάντα με οικογένειες με τα παιδιά τους, που μου αρέσει να κάνουμε κολύμπι, καταδύσεις, ό,τι μπορούμε. Το χειμώνα αφιερώνω κάποιο χρόνο για να τα πάρω από το σχολείο, να πάμε να κουρευτούμε, να πάρουμε βιβλία. Όλοι μου ο φίλοι μου λένε ότι θα γίνω πολύ καλός πατέρας», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Να θυμίσουμε πως ανιψιός του είναι ο γιος του Κώστα Κόκλα καθώς ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την αδελφή του Σπύρου Σούλη, Κατερίνα.

Πηγή: Espresso

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ