Βασίλης Τερλέγκας: Ανατροπή στη δίκη - Η μαρτυρία για την πρώην σύντροφο του

Βασίλης Τερλέγκας: Ανατροπή στη δίκη - Η μαρτυρία για την πρώην σύντροφο του
Ενημερώθηκε: 19/04/19 - 18:34

Βασίλης Τερλέγκας: Νέα τροπή πήρε η υπόθεση της δικαστικής διαμάχης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον γνωστό τραγουδιστή και στην επί μία πενταετία – κατά τον ισχυρισμός της – συντρόφου του, η οποία αξιώνει αποζημίωση ύψους 20.000 ευρώ από τον καλλιτέχνη για χρήματα που φέρεται ότι του είχε δανείσει και τα οποία δεν πήρε ποτέ πίσω.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «Espresso», κατά τη συζήτηση της επίμαχης αγωγής που έχει καταθέσει σε βάρος του λαϊκού αοιδού η ενάγουσα, κατέθεσε την Πέμπτη ως μάρτυρας στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας ένας επιστήθιος φίλος του Βασίλη Τερλέγκα, ο οποίος υποστήριξε ότι ο γνωστός τραγουδιστής δεν είχε ποτέ δεσμό με τη συγκεκριμένη γυναίκα, ενώ αποκάλυψε ότι η ενάγουσα δημόσια υπάλληλος είχε σχέση μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Στα δικαστήρια ο Βασίλης Τερλέγκας από την πρώην σύντροφό του

 

«Ουδέποτε ο Βασίλης είχε σχέση μαζί της! Εγώ είχα συναισθηματικό δεσμό με τη συγκεκριμένη και μέσω εμού γνώρισε κι εκείνον. Σαν ζευγάρι πηγαίναμε μαζί και τον βλέπαμε να τραγουδάει στα νυχτερινά μαγαζιά» εξήγησε ο φίλος του τραγουδιστή, ανατρέποντας τα δεδομένα της υπόθεσης, και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω γιατί λέει αυτά που λέει, δεν ξέρω αν το κάνει για τα χρήματα, πάντως με τον Βασίλη είχαν γνωριστεί μέσω εμού και κάναμε όλοι μαζί παρέα. Ποτέ δεν είχαν άλλου είδους σχέση. Άλλωστε ο Βασίλης τη συγκεκριμένη περίοδο ήταν παντρεμένος με τη σύζυγό του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LIFESTYLE ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Μάλιστα, ο μάρτυρας χαρακτήρισε τον φίλο του «τόσο αφελή και καλό που μπορεί κάποιος να τον πείσει ότι ένα κιλό ζάχαρη κάνει 1.000 ευρώ», εξηγώντας πως επειδή ο τραγουδιστής δούλευε νύχτα, συχνά ανέθετε σε φίλους του να του πληρώνουν λογαριασμούς δίνοντάς τους πάντα τα χρήματα. «Δεν είχε ανάγκη να δανειστεί χρήματα ο Βασίλης γιατί έβγαζε πολύ καλά λεφτά» είπε.

«Τον είδα εκεί»! Αντικρούοντας τους ισχυρισμούς του μια φίλη της ενάγουσας (η οποία, σε αντίθεση με τον γνωστό του τραγουδιστή, παραστάθηκε αυτοπροσώπως στο δικαστήριο) υποστήριξε με βεβαιότητα πως οι δύο τους υπήρξαν ζευγάρι.

Οικονομικά προβλήματα

 

«Γνώριζα για τη σχέση τους, δεν ήταν μόνο φιλική. Εγώ η ίδια, όταν επισκέφτηκα το σπίτι της φίλης μου νωρίς το πρωί, τον έχω δει εκεί μετά από διανυκτέρευση» κατέθεσε η μάρτυρας. Αναφερόμενη στα «δανεικά και αγύριστα», που αποτελούν το επίκεντρο της αγωγής εις βάρος του λαϊκού τραγουδιστή, η μάρτυρας υποστήριξε πως γνωρίζει εξ ιδίων ότι ο Βασίλης Τερλέγκας είχε οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα, επειδή είμαι μεσίτρια, το 2006 μου είχε ζητήσει να πουλήσω το σπίτι του» ανέφερε.

Η πληρεξούσια δικηγόρος του εναγόμενου καλλιτέχνη εξήγησε πως ο εντολέας της αρνείται στο σύνολό της την αγωγή της ενάγουσας και τόνισε ότι δεν υπάρχει απόδειξη των ισχυρισμών της. «Δεν είχε καμία οικονομική ανάγκη να προβεί σε δανεισμό και μάλιστα από μια δημόσια υπάλληλο!» τόνισε χαρακτηριστικά.