Διονύσης Σχοινάς: Περιγράφει την δύσκολη στιγμή της ληστείας!

Διονύσης Σχοινάς: Περιγράφει την δύσκολη στιγμή της ληστείας!
Ενημερώθηκε: 05/06/20 - 12:00

Ο Διονύσης Σχοινάς είναι ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές της χώρας μας και σύζυγος της μίας και μοναδικής Καίτης Γαρμπή.

Σήμερα, ο  Διονύσης Σχοινάς είναι ο πρώτος καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή του «After Dark».

Σύμφωνα με αποκλειστικά πλάνα της εκπομπής «Happy Day» ο Διονύσης Σχοινάς για πρώτη φορά, αναφέρεται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στη ληστεία που έγινε στο σπίτι του τον περασμένο Ιανουάριο.

Όπως θυμόμαστε όλοι μας ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για την οικογένεια του, που ακόμη και σήμερα δυσκολεύονται να ξεπεράσουν!

 Ο τραγουδιστής αναφέρει αναλυτικά το περιστατικό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο δωδεκάλεπτο της ζωής μας, γιατί δώδεκα λεπτά κράτησε. Το πακέτο το πρώτο το έφαγε η Καίτη γιατί μόλις μπήκε στο σπίτι και πήγε να κλείσει την πόρτα, η γκαραζόπορτα, μπήκαν τα τέσσερα άτομα με τα όπλα και της είπαν «ανέβασέ μας πάνω». Ήταν και ο Δημήτρης (ο γιος) και εγώ. Ο Δημήτρης κοιμόταν, εγώ ξύπνησα. Μετά το παιδί άκουσε τη φασαρία και ξύπνησε… και μετά τα άλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω. Μας δέσανε, μας κάνανε, μας ράνανε! Με χτυπήσανε λίγο για να με φοβίσουνε, αλλά σε όλη αυτή τη φάση μας σεβαστήκανε κιόλας γιατί θα μπορούσε να είναι χειρότερα τα πράγματα. Η Καίτη τους μίλησε πάρα πολύ ωραία, τους είπε «για να το κάνατε αυτό πρέπει να πει ότι είχατε ανάγκη. Ο Δημήτρης το έβλεπε όλο αυτό και είχε για δώδεκα λεπτά συνέχεια το κεφάλι του κάτω. Πήγανε να μας δέσουνε, αλλά δεν μας δέσανε και τους είπα «σας παρακαλώ μη μας δέσετε, θα σας «φτιάξω» και μας σεβαστήκανε και δεν μας δέσανε»!

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης στο παρακάτω βίντεο.