Η επίσημη ανακοίνωση για το remake του "Ρετιρέ"

Η επίσημη ανακοίνωση για το remake του "Ρετιρέ"
Ενημερώθηκε: 19/07/17 - 18:11

Πρόσφατα ο Πάυλος Ευαγγελόπουλος με δηλώσεις του φούντωσε τις φήμες περί remake του αγαπημένου "Ρετιρέ". 

Ο παραγωγός της σειράς σήμερα διέψευσε με επιστολή του ότι ο ηθοποιός στον ηθοποιό είχε γίνει πρόταση να πάιξει σε ενδεχόμενη επιστροφή της σειράς. 

Πιο συγκεκριμένα Δημήτρης Τσεμπελής αναφέρει: 

"Ο παραγωγός της επιτυχημένης σειράς «Ρετιρέ» , κύριος Δημήτρης Τσεμπελής σε απάντηση στα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με το σήριαλ, δηλώνει πως δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη πρόταση σε κανέναν καλλιτέχνη που συμμετείχε στη σειρά, ώστε να την αρνηθεί και δημοσίως. Ωστόσο, όντως έχουν γίνει ανεπίσημες συζητήσεις με τους παλιούς συντελεστές, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων.

Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείει την πιθανότητα να ξαναδούμε το Ρετιρέ σύντομα στις οθόνες μας, ανανεωμένο και ακολουθώντας τον παλμό της σύγχρονης κοινωνίας, όπως ακριβώς έγινε και στην δεκαετία των 90's.

Ο παραγωγός που διατηρούσε για χρόνια στενή επαγγελματική και φιλική σχέση με τον Γιάννη Δαλιανίδη, σημειώνει πως όντως υπήρξε η ψυχή της σειράς. Παρόλα αυτά έχει την πεποίθηση, όπως έκανε και ο Δαλιανίδης σε όλες τις δουλειές του, πως υπάρχουν πολλοί νέοι καλλιτέχνες, ικανοί να συνυπάρξουν με βασικούς συντελεστές-πρωταγωνιστές που άφησαν εποχή στο Ρετιρέ".