Η Σάρα Φέργκιουσον μίλησε για τη σχέση της με τoν πρίγκιπα πρώην σύζυγό της

Η Σάρα Φέργκιουσον μίλησε για τη σχέση της με τoν πρίγκιπα πρώην σύζυγό της
Ενημερώθηκε: 28/06/19 - 10:02

Η Σάρα Φέργκιουσον, γνωστή και ως Δούκισσα της Υόρκης, είναι η πιο διάσημη εν ζωή προσωπικότητα που πήρε διαζύγιο από μέλος βασιλικής οικογένειας.

Η Δούκισσα της Υόρκης σε μια νέα συνέντευξη στο Hello! μίλησε ανοιχτά για τα γονεϊκά καθήκοντα που μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της, πρίγκιπα Άντριου, τον δεύτερο γιο και τρίτο παιδί της Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου και του Φίλιππου, Δούκα του Εδιμβούργου.

«Το κλειδί είναι να είσαι πάντα εκεί, αλλά ποτέ να μην τις τυλίγεις με βαμβάκι» λέει για τη σχέση της με τις δύο κόρες της. «Εργαζόμαστε ενωμένοι και ο (πρώην σύζυγος), πρίγκιπας Άντριου και εγώ είμαστε επικεντρωμένοι στο να είμαστε καλοί γονείς μαζί, είμαστε περισσότερο από φίλοι, μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον, υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για επικοινωνία, συμβιβασμό και συμπάθεια».

Η σχετικά σταθερή της κατάσταση την ενέπνευσε να εργαστεί για την παραγωγή ενός νέου γερμανικού ντοκιμαντέρ για μία από τις προγόνους του πρώην συζύγου της.

Η πριγκίπισσα Λουίζα πρόγονος της σημερινής βασίλισσας Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου απομακρύνθηκε από τον σύζυγό της και έζησε σε μια μικρή πόλη στη Γερμανία για το υπόλοιπο της ζωής της χωρίς ποτέ να δει ξανά τους δύο γιους της.