Μένιος Φουρθιώτης: Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που κάλεσε στην πρεμιέρα για... να λύσουν την παρεξήγηση

Μένιος Φουρθιώτης: Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που κάλεσε στην πρεμιέρα για... να λύσουν την παρεξήγηση
Ενημερώθηκε: 15/12/18 - 19:13

Εντυπωσιακή πρεμιέρα σε ένα πλατώ «υπερπαραγωγή» έκανε σήμερα Σάββατο (15/12), ο Μένιος Φουρθιώτης με την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», στο Νέο Κανάλι Έψιλον (New Epsilon TV).

Ο Μένιος Φουρθιώτης, καλησπέρισε το τηλεοπτικό του κοινό έχοντας καλεσμένο τον τραγουδιστή Κώστα Μαρτάκη, ο οποίος έκανε ποδαρικό στην εκπομπή, η οποία φιλοξενείται σε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό πλατώ.

Μάλιστα ο Μένιος Φουρθιώτης ένιωσε την ανάγκη να λύσει μια παρεξήγηση που είχε γίνει στο παρελθόν με τον τραγουδιστή, καθώς όπως είπε, «ήταν λάθος κινήσεις συνεργατών του» και ο ίδιος δεν γνώριζε κάτι.

Η εκπομπή «Αποκαλυπτικά Live» θα μεταδίδεται κάθε σαββατοκύριακο, ενώ ο Φουρθιώτης θα έχει καθημερινή επαφή με τους τηλεθεατές του, καθώς το «Μένιος Live», θα μεταδίδεται τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας.

Στη συνέχεια ο Μένιος Φουρθιώτης, σύστησε την ομάδα  του πάνελ, η οποία αποτελείται από την Νανά Παλετσάκη, τον Νάσο Γουμενίδη, την Τζώρτζια Συρίχα, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, την Βιβή Παπουτσάκη και τον Θάνο Μακρογαμβράκη.

Δείτε το βίντεο από την πρεμιέρα του Μένιου Φουρθιώτη:

 

 

Μένιος Φουρθιώτης: Ξεκινούν τα αποκαλυπτικά με μία έκπληξη στο πάνελ

 

Μένιος Φουρθιώτης: Ξεκινούν σήμερα Σάββατο στις 13:15 το μεσημέρι, στο Νέο Έψιλον τα «Αποκαλυπτικά» με τον παρουσιαστή να έχει μία έκπληξη στο πάνελ.

Συνεργάτες του θα είναι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Νανά Παλαιτσάκη, Θάνος Μακρογαμβράκης, Βιβή Παπουτσάκη, Λάμπρος Κωνσταντάρας και Νάσος Γουμενίδης. Με μία νέα «προσθήκη», την Σοφία Λεοντίτση, η πρώην παίκτρια του My style rocks η οποία θα σχολιάζει στην στήλη της μόδας

Υπενθυμίζουμε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσει η καθημερινή του εκπομπή «Μένιος LIVE».

 

 

 

 

 

.