Στην υγειά μας ρε παιδιά (24/03): Σήμερα έχει "Συννεφιές" και Γιώργο Μητσάκη

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Ένα φοβερό αφιέρωμα  σήμερα (24/03) στον Γιώργο Μητσάκη, πρωτεργάτη του λαϊκού και του ρεμπέτικου τραγουδιού
Ενημερώθηκε: 24/03/18 - 14:36

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Ένα φοβερό αφιέρωμα θα παρακολουθήσουμε σήμερα (24/03) στον Γιώργο Μητσάκη, έναν από τους πρωτεργάτες του λαϊκού και του ρεμπέτικου τραγουδιού.

"Συννεφιές", "Το καπηλειό", "Όταν θα λάβεις αυτό το γράμμα", "Τα σκαλοπάτια σου", "Η πρώτη αγάπη σου", "Ψιλή βροχούλα έπεσε" και άλλα πολλά τραγούδια που έμειναν στο πέρασμα του χρόνου έχουν ως συνθέτη και στιχουργό τους τον ανεπανάληπτο Γιώργο Μητσάκη, γνωστό και με το προσωνύμιο "ο δάσκαλος".

Στην παρέα του Σπύρου Παπαδόπουλου θα βρίσκονται οι επίλεκτοι, Μπάμπης Τσέρτος, ο  Γιώργος Ξηντάρης με τα ταλαντούχα παιδιά του, Θοδωρή και Αντώνη, η Λένα Αλκαίου, η Ειρήνη Τουμπάκη, ο Βασίλης Προδρόμου, η Ντένια Κουρούση και η Βάλια Τσιργιώτη. Όλοι μια παρέα τραγουδούν τις διαχρονικές επιτυχίες του Γιώργου Μητσάκη.

Επίσης, στο στούντιο η πολυαγαπημένη σε όλους συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη αλλά και πολλοί ακόμη καλεσμένοι όπως: Πέμυ Ζούνη, Άρης Λεμπεσόπουλος, Θοδωρής Κατσαφάδος, Ιωάννα Παππά, Τάσος Ιορδανίδης, Νίκος Πουρσανίδης, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Τσεκούρας, ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων Νίκος Βαφειάδης, ο αθλητικός δημοσιογράφος Παύλος Παπαδημητρίου καθώς και ο Γιώργος Τσούκαλης και η Σοφία Τουντούρη.

Την παρέα συμπληρώνει ο Γιάννης Σκάλκος που δίνουν μία ιδιαίτερη νότα στην εκπομπή παρασύροντας στον χορό τους καλεσμένους.

Συντονιστείτε...