Στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται παίκτης του Ρουβά στο «Τhe Voice»! (video)

 
Στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται παίκτης του Ρουβά στο «Τhe Voice»! (video)

Ενημερώθηκε: 03/05/19 - 20:51

The Voice: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο τραγουδιστής Γιάννης Πανουκλιάς, στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου της Βουδαπέστης, ύστερα από τροχαίο ατύχημα που υπέστη κατά τη διάρκεια διακοπών με τη σύζυγο του και άλλους δύο φίλους του στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Γιάννης Πανουκλιάς που γνωρίσαμε πέρσι στο «The Voice» και ήταν στην ομάδα του Σάκη Ρουβά, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου στη ΜΕΘ, μετά το ατύχημα που είχε την Τρίτη.

1

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ύστερα από σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου και να ανεβεί στο πεζοδρόμιο και να πέσει στους πεζούς. Στο σημείο εκείνο περπατούσαν αμέριμνοι ο τραγουδιστής με τη σύζυγο και την παρέα του. Αρχικά και οι τέσσερις Έλληνες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με μικροτραυματισμούς και σοβαρά κατάγματα. Οι τρεις τραυματίστηκαν ελαφρύτερα και μόνο ο Γιάννης Πανουκλιάς, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας του Γ.Πανουκλιά

«Κατά τη διάρκεια ολιγοήμερων διακοπών στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη όπου είχαμε μεταβεί οικογενειακά (4 άτομα) για την αποσυμφόρηση από τον εργασιακό φόρτο των τελευταίων μηνών ένα απρόσμενο ατύχημα έλαβε χώρα!

Συγκεκριμένα την Τρίτη 30/4/2019 και ώρα 20:00 κατά τη μετάβαση μας από το χώρο διαμονής μας με σκοπό να περιηγηθούμε στην πόλη της Βουδαπέστης, στη διασταύρωση της οδού Wesselényi και της οδού Kertész αυτοκίνητο μαύρου χρώματος, μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο κόκκινου χρώματος και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής λοιπές συνθήκες εξετράπη της πορείας του ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε συνολικά 5 από τα 6 άτομα που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο.

Μεταξύ αυτών ο αδερφός μου Δημήτρης Ραϊδης και η κοπέλα του (ΜαριλέναΠέππα), δύο κοπέλες Ουγγρικής καταγωγής, καθώς και ο σύζυγος μου Γιάννης Πανουκλιάς, που οι περισσότεροι γνωρίζετε από την καλλιτεχνική του πορεία στο χώρο του τραγουδιού στον ευρύτερο νόμο Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και από τη συμμετοχή του στο δημοφιλές σόου μουσικού διαγωνισμού "thevoiceofGreece".

Δυστυχώς απόρροια αυτού του ατυχήματος ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο Γιάννης ο οποίος έκτοτε νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα νοσοκομείου στη Βουδαπέστη έχοντας υποστεί σοβαρά τραύματα στους πνεύμονες και στο κεφάλι. Να σημειωθεί ότι σοβαρό κάταγμα προκλήθηκε και στα άκρα της Μαριλένας, αλλά και μικροτραυματισμοί στους υπόλοιπους τρεις πεζούς που ενεπλάκησαν.

Οι επιβλέποντες ιατροί είναι μέχρι στιγμής συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του Γιάννη, δεν παύει όμως τα επόμενα 24ωρα να είναι κρίσιμα. Σαν οικογένεια του Γιάννη ζητάμε τη βοήθειά ατόμων που μπορεί να γνωρίζετε ότι βρίσκονται στην πόλη της Βουδαπέστης και γνωρίζουν καλά τον τρόπο που λειτουργεί το κράτος και οι μηχανισμοί της Ουγγαρίας, ώστε να μας βοηθήσουν στην καθημερινότητα μας. Τυχόν βοήθεια από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και δικηγόρους με γνώσεις της Ουγγρικής πραγματικότητας θα μας ήταν πάρα πολύ χρήσιμη. Κύριο μέλημα μας είναι η υγεία του Γιάννη και η αποκατάσταση της.

Θα σας ενημερώνουμε για τυχόν εξελίξεις σε ότι αφορά την υγεία του, έτσι ώστε να μην υπάρξει παραπληροφόρηση.

Οικογένεια Γιάννη Πανουκλιά».


Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον τραγουδιστή στο The Voice: