Ταύρος: Δυναμισμός και πολυτέλεια

Ταύρος: Δυναμισμός και πολυτέλεια
Ταύρος: Δυναμισμός και πολυτέλεια
Ταύρος: Δυναμισμός και πολυτέλεια
Ταύρος: Δυναμισμός και πολυτέλεια
Ταύρος: Δυναμισμός και πολυτέλεια
Ενημερώθηκε: 20/04/16 - 18:35

Οι προβλέψεις  για το ζώδιο του Ταύρου αμέτρητες, το ίδιο και η αναλύσεις των χαρακτηριστικών του. Ας δούμε σήμερα κάτι διαφορετικό για το ζώδιο αυτό. Ποιό είναι το στυλ του ντυσίματος, τι τους αρέσει στο σπίτι τους, ποιο μέρος τους ταιριάζει για διακοπές; Ολα όσα θέλετε να ξέρετε για τους Ταύρους θα το μάθετε εδώ.


Η πιο εμβληματική εκπρόσωπος του ζωδίουΤο στυλ τους

Ποιότητα και άνεση, αυτό είναι το μότο των Ταύρων. Υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη εξήγηση γι'αυτό: "περνάμε σχεδόν όλη μας τη ζωή στα πόδια μας γιατί λοιπόν να μην φοράω ακριβά, άνετα παπούτσια;", θα έλεγε ένας γνήσιος Ταύρος. Ειδικά οι γυναίκες, προτιμούν φυσικά υλικά, όπως βαμβάκι, μαλλί, δέρμα. Το ίδιο ισχύει και στα χρώματα. Αυτά της γης, της φύσης είναι τα αγαπημένα τους. Με μια μικρή εξαίρεση: αγαπούν το γαλάζιο. Στον Ταύρο κυριαρχεί ο λαιμός και οι ώμοι γι'αυτό τρελλαίνονται να τονίζουν αυτά τα σημεία.Εντυπωσιακά ντεκολτέ,κολιέ, αλλά και δακτυλίδια και βραχιόλια. Η Αφροδίτη κυριαρχεί στο ζώδιο και σημαίνει πως τα αξεσουάρ είναι το ίδιο σημαντικά με τα ρούχα.

 

Ούμα Θέρμαν

 

Τι γίνεται με τα ραντεβού;

Οι Ταύροι είναι πιο παραδοσιακοί. Δεν τους αρέσει να βιάζονται. Θέλουν να είναι σίγουροι για το πρώτο βήμα, για το αν εξήζει να ξοδέψουν το χρόνο τους. Είναι πολύ παθιασμένοι και σαγηνευτικοί. Ο έρωτας είναι γι' αυτούς μια απολύτως αισθησιακή υπόθεση. Πολυτέλεια, άνεση και πρακτικότητα είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για σας. Ο σύντροφός σας πρέπει να σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς ακόμα και από το πρώτο ραντεβού.

 

Διακοπές που;

Κάπου με υπέροχη φύση, αλλά και εξαιρετικό φαγητό και κρασί. Πρότασή μας, οπουδήποτε στην Τοσκάνη, ή στη Γαλλία σε περιοχές με αμπελώνες. Δοκιμάστε και την Βαρκελώνη. Μάλλον θας αρέσει.  

 

Ας μιλήσουμε για χρώματα

Εδώ οι Ταύροι είναι διχασμένοι. Οι μισοί προτιμούν τα παστέλ, ρόζ και θαλασσί. Απαλά, ρομαντικά όπως ο Μάιος που είναι ο μήνας τους. Και οι άλλοι τα γήινα, καφέ, πράσινα και το σκούρο μπλε.

 

Και το σπίτι;

Και εδώ επικρατούν οι γήινοι τόνοι. Βέβαια το must είναι οι μεγάλοι άνετοι καναπέδες. Τα κεντητά, πολύχρωμα μαξιλάρια, το ακριβό ξύλο στα τραπέζια παίζουν το δικό τους ρόλο. Τα αγαπημένα διακοσμητικά αντικείμενα είναι τα γλυπτά.