Άγριες Μέλισσες: Ποιος θα υποδυθεί τον πληροφοριοδότη – περιπτερά;

Άγριες Μέλισσες: Ποιος θα υποδυθεί τον πληροφοριοδότη – περιπτερά;
Ενημερώθηκε: 03/07/21 - 11:25

Κι όμως, ένας χαρακτήρας θα αποτελέσει την πέτρα του σκανδάλου στη σειρά.

Ένας νέος ήρωας “εισβάλλει” στις ζωές των πρωταγωνιστών, φέρνοντας τα πάνω – κάτω με τη συμπεριφορά του. Όπως αναφέρει το Youfly στις Άγριες Μέλισσες έρχεται ένας περιπτεράς, τον οποίο και θα υποδυθεί ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, ο ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή. Πρόσφατα, άφησε για λίγο το Ιράν, με σκοπό να πραγματοποιήσει κάποιες μικρές διακοπές, αλλά και συζητήσεις με την παραγωγή της σειράς. Από τα γραφεία, έχουν περάσει επίσης και ο Δημήτρης Μοθωναίος με τον Άρη Σερβετάλη.

Νέες προσθήκες και αλλαγές

 

Ο τρίτος κύκλος θα φέρει περισσότερα νέα πρόσωπα, από όσα είδαμε στον δεύτερο. Θα πραγματοποιηθούν και πολλές αλλαγές στα σκηνικά, αλλά και στους ίδιους τους ηθοποιούς, όσον αφορά στον χαρακτήρα και στην εμφάνισή τους.

Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει γνωστοί τρεις νέοι χαρακτήρες. Ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο οποίος θα είναι ο σκληρότερος του Διαφανίου και τσιράκι της κυβέρνησης, ο Ζάχος -πρώην σύντροφος της Ελένης κι ένας περιπτεράς πληροφοριοδότης.

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers για τις Άγριες Μέλισσες, o Παναγιώτης Μπουγιούρης θα είναι ο περιπτεράς, ο οποίος θα μεταδίδει σημαντικές πληροφορίες, κατά του καθεστώτος. Αναμένεται οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν, ώστε να απολαύσουμε τον αγαπημένο μας ηθοποιό, μέσα από έναν ρόλο που έρχεται για να φέρει μεγάλες ανατροπές.

Φυσικά, η διανομή μπορεί να αλλάξει και να τον δούμε σε κάτι άλλο, διαφορετικό και μοναδικό. Όπως και να έχει, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης θα δέσει μοναδικά ως νέος κάτοικος Διαφανίου.