Άγριες Μέλισσες spoiler: Η οικογένεια Σεβαστών ... διαλύεται

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η οικογένεια Σεβαστών ... διαλύεται
Ενημερώθηκε: 22/07/21 - 10:51

Άγριες μέλισσες: Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο της σειράς. 

Σύμφωνα με το περιοδικό MY tv, ο Δούκας και η Μυρσίνη θα συνεχίσουν να μένουν στη Λάρισα, αφού στο Διαφάνι είναι ανεπιθύμητοι, προσπαθώντας να χτίσουν τη ζωή τους από την αρχή. Μια ζωή που πλέον χαρακτηρίζεται από μοναξιά.

Η Πηνελόπη βρίσκεται στο Παρίσι για να σπουδάσει Νομικά, ενώ ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής αφήνουν στο παρελθόν τις όποιες διαφορές τους. Τα δύο αδέλφια θα ανοίξουν ένα μαγαζί στη Λάρισα. Δεν θέλουν πια να έχουν καμία σχέση με τους γονείς τους. Όσο και αν η Μυρσίνη θα προσπαθήσει να χτίσει γέφυρες επικοινωνίας, εκείνοι είναι αποφασισμένοι να κλείσουν την πόρτα στους γονείς τους για πάντα.

Στα νέα επεισόδια της σειράς, θα δούμε την επιστροφή της Πηνελόπης από το Παρίσι. Μετά τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν έχει γίνει πιο σκληρή και αποφασισμένη να μην αφήσει πια κανέναν να εξουσιάζει τη ζωή της. Και για εκείνη οι γονείς της δεν είναι τίποτα άλλο παρά δολοφόνοι. Η Πηνελόπη θα συσπειρωθεί στο πλευρό των αδερφών της, θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον χαμό του Αλέξη, αν και ξέρει καλά πως από πίσω κρύβεται ο ίδιος της ο πατέρας.

Η ψυχολογική κατάσταση του Δούκα μετά τον θάνατο των δύο αδερφών του, στις Άγριες Μέλισσες, είναι άσχημη. Και η απόφαση των παιδιών του να του γυρίσουν την πλάτη αποτελεί το τελειωτικό χτύπημα. Ο μοναδικός συμπαραστάτης του πια θα είναι η Μυρσίνη. Ο Δούκας θα αφήσει τα χωράφια του στο Διαφάνι και θα ασχοληθεί με τη βιομηχανία. Θα συνεργαστεί με τη Χούντα και αυτός θα είναι ακόμα ένας λόγος για να συγκρουστεί με τα παιδιά του. Οι Σεβαστοί θα μένουν στην ίδια πόλη, αλλά θα είναι σαν ξένοι…