Αναβρασμός στον Ρ/Σ «Παραπολιτικά 90,1» - Αποχώρησε ο Γιώργος Παπαχρήστος;

 
Αναβρασμός στον Ρ/Σ «Παραπολιτικά 90,1» - Αποχώρησε ο Γιώργος Παπαχρήστος;

Ενημερώθηκε: 12/01/19 - 19:57

«Το μόνο σίγουρο προς το παρόν είναι ότι ο Γιώργος Παπαχρήστος, δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ, αποχώρησε από το ραδιοσταθμό στον οποίο έκανε εκπομπή (από τον Σεπτέμβριο) μαζί με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Οικονομικοί οι λόγοι της αποχώρησης μια και οι καθυστερήσεις στη μισθοδοσία στα Παραπολιτικά 90.1 ξεπερνούν τους τρεις μήνες (και λίγο περισσότερο). Την Παρασκευή δεν ήταν στο πόστο του.

e-tetradio.gr

Ο Γιώργος Παπαχρήστος βέβαια δουλεύει στα ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη, στην Alter Ego συγκεκριμένα, πράγμα το οποίο δημιουργεί ερωτηματικά. Αλλο Alter Ego φυσικά (ΝΕΑ, Βήμα, in.gr κτλ) και άλλο Παραπολιτικά FM, μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. Απλώς επαναλαμβάνουμε πως η αποχώρησή του από το σταθμό του Γιάννη Κουρτάκη δημιουργεί ερωτηματικά. Δεν μίλησε άραγε με τον Μαρινάκη πριν κάνει οποιαδήποτε κίνηση; Απορία το έχουμε...», όπως σχολιάζει σε δημοσίευμα του το πάντα καλά ενημερωμένο για θέματα ραδιοφώνου . Μένει να αποδειχθεί η παραπάνω πληροφορία, αφού μέχρι στιγμής, τηρείται «σιγήν ιχθύος» και από τις δύο πλευρές.