Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή με την Ζέτα - Ο Στρατής την υποψιάζεται!

 
Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή με την Ζέτα - Ο Στρατής την υποψιάζεται!

Ενημερώθηκε: 30/05/23 - 12:56

Η Ζέτα στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, βρίσκεται στην Αθήνα και αναζητά τον Ντόκο, όμως πρώτα έρχεται αντιμέτωπη με την παλιά της ζωή, η οποία μόνο με πίκρα τη γεμίζει.

Ο Άλκης, που υποψιάζεται ότι το ταξίδι της αυτό μπορεί να έχει κάποια σχέση με τον πατέρα του, ακολουθεί τα βήματά της, μπας και βρει τις απαντήσεις που αναζητά, ενώ στην πόλη φτάνει και ο Στρατής, με σκοπό να προστατέψει την αγαπημένη του.

Πίσω στο Αγρίνιο, η Νίτσα αγωνίζεται να στηρίξει τον Γιώργη, ο οποίος βουλιάζει στη θλίψη, ενώ ο Στέλιος βρίσκεται αναπάντεχα μπροστά στην αλήθεια του Αλέξανδρου και δεν ξέρει πώς να την αντιμετωπίσει.

Ο Χρήστος, από την άλλη, νιώθει ότι η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη, αλλά προτιμά να αγνοήσει τα σύννεφα που συγκεντρώνονται όλο και πιο πυκνά από πάνω του και να ακολουθήσει τα στοιχεία που του δείχνουν ότι τελικά ίσως η Ζέτα να είναι η ένοχη για το φόνο του Νώντα. Όσο για τον Γιώργη, χαμένος ανάμεσα σε όσα πίστευε για τον αδελφό του και στη φοβερή πραγματικότητα, βουτά στις αναμνήσεις του και αναζητά τα παιδικά τους παιχνίδια, θαμμένα κάπου στον κήπο της μητέρας του.

Αγωνιώντας για αυτόν και φοβούμενη τα χειρότερα, η Νίτσα τον ψάχνει με τον Τάσο απελπισμένα, ενώ ο Στρατής αρχίζει να αμφιβάλλει αν και κατά πόσο η Ζέτα είναι όντως αθώα. Φυσικά τη βοηθά να ξεφύγει από τον Ντόκο, όμως ο σπόρος της αμφιβολίας έχει ήδη μπει μέσα του και του βασανίζει το μυαλό. Παιχνίδια με το μυαλό του Στέλιου παίζει όμως και η Αγλαΐα, η οποία αφήνει τη Θεσσαλονίκη και εμφανίζεται ξανά στο σπίτι τους.p

Πηγή: Mediatime

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ