Δημήτρης Κοντομηνάς: Γιατί είναι έξαλλος με τον Αντώνη Κανάκη

Δημήτρης Κοντομηνάς: Γιατί είναι έξαλλος με τον Αντώνη Κανάκη
Ενημερώθηκε: 19/12/18 - 20:50

Η μεταγραφή του Αντώνη Κανάκη στον ΣΚΑΙ, φέρεται να προκάλεσε οργή στον Δημήτρη Κοντομηνά, αφού τελευταία στιγμή ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής δεν συμφώνησε με τον ALPHA, με τον οποίο ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, φέρεται ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του Αντώνη Κανάκη, με τον οποίο συζητούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή, πριν ο δημοφιλής παραγωγός υπογράψει τελικά με τον ΣΚΑΙ. Σε αυτές τις δουλειές όμως κερδίζει – ως γνωστόν, όποιος δίνει τα περισσότερα!

Μπορεί λοιπόν οι δυο άνδρες να συζητούσαν μέχρι την περασμένη Τετάρτη και μετά απο ενα 24ωρο ο Αντώνης Κανάκης να υπέγραψε με το σταθμό του Φαλήρου… Αλλά ο ΣΚΑΙ δέχθηκε όλους τους όρους του παραγωγού (ως προς τις εκπομπές του), ενώ το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας ηταν προκλητικά δελεαστικό!

Ανεξάρτητα όμως από αυτό το αφεντικό του ALPHA συζητούσε μόνο για το «Ράδιο Αρβυλα», ενώ ο Αντώνης Κανάκης έβαζε ως προϋπόθεση για να συμφωνήσει και την εκπομπή «Βινύλιο», καθώς επίσης και μια ακόμη, δηλαδή σύνολο τρεις εκπομπές… Όπως άλλωστε υπαινίσσεται και το δελτιο Τύπου του ΣΚΑΙ!

Για αυτό και εκτός απροόπτου το δεύτερο μισό της σεζόν στον ΣΚΑΙ θα μοιραστεί ανάμεσα σε «Survivor» και μπόλικες δόσεις Κανάκη!