Διαρροές survivor (spoiler): Οι υποψήφιοι για αποχώρηση και ο παίκτης που φεύγει απο τον Άγιο Δομίνικο (07/01)

Διαρροές survivor (spoiler): Οι υποψήφιοι για αποχώρηση και ο παίκτης που φεύγει απο τον Άγιο Δομίνικο (07/01)
Ενημερώθηκε: 07/01/21 - 11:43

Διαρροές survivor (spoiler): Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης η αγωνία θα κορυφωθεί, αφού θα δούμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Πάμε όμως να θυμηθούμε τι έχει συμβεί έως τώρα. Τη Δεύτερα που πέρασε παρακολουθήσαμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας με νικητές του Μαχητές. Αυτό έστειλε τους Διάσημους στο πρώτο συμβούλιο του νησιού και την ψηφοφορία μετά την οποία πρώτη υποψήφια για αποχώρηση προέκυψε η Αγγελική Λάμπρη. Την Τρίτη είδαμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας όπου οι Διάσημοι έκαναν την μεγάλη έκπληξη και μετά από ένα συγκλονιστικό ντέρμπι πήραν τη νίκη. Το αποτέλεσμα έστειλε τους Διάσημους στην ψηφοφορία του Συμβουλίου του νησιού όπου μετά την καταμέτρηση ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος

Την όλα που συνέβαιναν όλα αυτά το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε τους αγαπημένους του παίκτες, ώστε να διαμορφώσει την κατάταξη βάσει της οποίας θα προκύψουν, τόσο οι δημοφιλέστεροι κάθε ομάδας, όσο και ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor 2021.

Σειρά τώρα παίρνουν οι διαρροές (spoiler) οι οποίες είναι αρκετές, άρα σωστό θα ήταν να κρατήσετε ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιες από αυτές να μην επιβεβαιωθούν.  Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) λοιπόν δημοφιλέστεροι παίκτες αυτή την εβδομάδα είναι από την πλευρά των Διασήμων η Κάτια Ταραμπάνκο και από των Μαχητών ο Νίκος Μπάρτζης. Η Κάτια θα ψηφίσει ως δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση την Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ ο Νίκος την Σοφία Μαγαρίτη. Άρα, η τελική τετράδα των υποψηφίων για αποχώρηση από το Survivor είναι: Αγγελική Λάμπρη, Κώστας Παπαδόπουλος, Ελευθερία Ελευθερίου και Σοφία Μαργαρίτη. Σύμφωνα λοιπόν με διαρροές (spoiler) η παίκτρια που συγκέντρωσε  τις λιγότερες θετικές ψήφους και κατά συνέπεια αποχωρεί από το Survivor 2021 είναι η Αγγελική Λάμπρη!

 

Διαβάστε: Διαρροές survivor (spoiler): Αυτή η ομάδα θα κερδίσει σήμερα (07/01) τον αγώνα επάθλου