Δύο νέες δημοσκοπήσεις σήμερα Πέμπτη 20/6 σε ΣΚΑΪ και OPEN TV

Δύο νέες δημοσκοπήσεις σήμερα Πέμπτη 20/6 σε ΣΚΑΪ και OPEN TV
Ενημερώθηκε: 20/06/19 - 03:35

Εκλογές 2019 - Δημοσκοπήσεις: Δύο νέες δημοσκοπήσεις θα δουν το φως της δημοσιότητας, σήμερα Πέμπτη 20/6. Η πρώτη είναι της Pulse και θα παρουσιαστεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη. Τη δημοσκόπηση του ΣΚΑΙ παρουσιάζει ο γενικός διευθυντής της PULSE Γιώργος Αράπογλου και σχολιάζει ο διευθυντής της Καθημερινής Αλέξης Παπαχελάς.

Στη δημοσκόπηση θα παρουσιαστούν ερωτήματα όπως τι άποψη έχουν οι πολίτες για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά, πώς διαμορφώνεται η πρόθεση ψήφου δυο εβδομάδες πριν τις εκλογές, ποιος κερδίζει στην παράσταση νίκης και τι κυβέρνηση επιθυμούν οι πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ MEDIA

 

Η δεύτερη έρευνα είναι της ALCO και θα παρουσιαστεί στην πολιτική εκπομπή του OPEN TV και της Έλλης Στάη, «Open Mind». Τι αλλάζει στα κριτήρια της ψήφου; Η δυναμική Τσίπρα και Μητσοτάκη, η πρόθεση ψήφου και οι προϋποθέσεις της αυτοδυναμίας. 

Στο στούντιο του «Open Mind» θα σχολιάσουν τα ευρήματα της δημοσκόπησης o Κώστας Ζαχαριάδης, o Άδωνις Γεωργιάδης, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Nίκος Σοφιανός και ο διευθύνων σύμβουλος της Alco Κώστας Παναγόπουλος. Ακόμη: Τι πραγματικά συμβαίνει σε Αιγαίο και Κύπρο; Που οδηγεί η επιθετικότητα Ερντογάν? Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις, με απευθείας συνδέσεις με Βρυξέλλες, Λευκωσία και Κωνσταντινούπολη.