Η μεγάλη ανατροπή στο πρωινό του STAR! O κύβος ερρίφθη για το δίδυμο

 
Η μεγάλη ανατροπή στο πρωινό του STAR! O κύβος ερρίφθη για το δίδυμο

Ενημερώθηκε: 23/06/22 - 14:07

Μετά από αρκετές εβδομάδες συζητήσεων, διαβουλεύσεων, αναβολών αλλά και ποικίλων δημοσιευμάτων που μιλούσαν ακόμα και για τηλεοπτικό διαζύγιο του διδύμου από την Χαλκίδα, ο κύβος ερρίφθη για το πρωινό του STAR με μια μεγάλη μάλιστα ανατροπή.

Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελένη Παπίλα δεν θα παίρνουν του χρόνου το Breakfast τους στο STAR καθώς το κανάλι αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει το συν 1 στο συμβόλαιό τους παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν μέρες που η εκπομπή έχει αναλαμπές αναφορικά με τα ποσοστά τηλεθέασης. Μάλιστα, έγιναν πολλές συζητησεις εσωτερικά στο κανάλι μεταξύ των στελεχών και κάποιοι αμφιταλαντεύτηκαν πολύ για το μέλλον της εκπομπής προτείνοντας ακόμα και μόνο την παραμονή της Ελένης Παπίλας ενώ δεν έλειψαν και φωνές που ζητούσαν του χρόνου ένα πιο infotainment πρωινό που να καλύπτει και κομμάτι της ενημέρωσης. Γι’ αυτό και ενώ η απόφαση ήταν να παρθεί κάπου μέσα στον Μάιο, τελικά λευκός καπνός βγήκε πριν από ελάχιστες μέρες με αποτέλεσμα να μην διασωθεί τελικά ούτε η Ελένη Παπίλα.

Μάλιστα, το σκεπτικό της απόφασης αυτής πηγάζει απο το γεγονός ότι από τη στιγμή που ήρθαν σαν δίδυμο, σαν δίδυμο παίρνει να τελειώσουν κι από την εκπομπή που φέτος πέρασε και δεν ακούμπησε τους τηλεθεατές. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης απασχόλησε και την Ζηνα Κουτσελίνη στις συζητήσεις για την ανανέωση του δικού της συμβολαίου καθώς ναι μεν φέτος στάθηκε τυχερή με την επικαιρότητα και απογειώθηκε αλλά ποιος ξέρει δε τι θα συμβεί του χρόνου και αν θα σταθεί το ίδιο τυχερή. Η απόφαση του σταθμού φαίνεται πως έχει ηδη ανακοικωθεί στους ενδιαφερόμενους και αναζητείται η επόμενη μέρα στο κανάλι.

Πηγή: Tinasmess

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ