Οι αποχωρήσεις διαλύουν το Voice

Οι αποχωρήσεις διαλύουν το Voice
Ενημερώθηκε: 10/09/19 - 14:25

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Voice μετά την αποχώρηση τόσο του Γιώργου Καπουτζίδη από την παρουσίαση, όσο και του Κωστή Μαραβέγια από την κριτική επιτροπή.

Ο ΣΚΑΙ έχει βρεθεί στα σχοινιά και το σόου πάει από αναβολή σε αναβολή, χωρίς ακόμη να γνωρίζει κανένας την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Όπως αναφέρει το Dailymedia, αντικαταστάτης του Κωστή Μαραβέγια δεν έχει ακόμα βρεθεί, ενώ ούτε οι υπόλοιποι τρεις κριτές θεωρούνται επιβεβαιωμένες συμμετοχές στον νέο κύκλο του παιχνιδιού.

Την ίδια ώρα, η πλευρά των κριτών δεν αφήνει να διαρρεύσουν οι λόγοι για τους οποίους η συμφωνία τους δεν έχει ακόμα «κλειδώσει», με το πιθανότερο σενάριο να είναι οι μειώσεις στο οικονομικό, καθώς ο ΣΚΑΪ έχει βάλει στόχο να εκτοξεύσει μεν την τηλεθέασή του, χωρίς ωστόσο να προβεί σε υπερβολές καθώς προτεραιότητα δίνεται φέτος στο κομμάτι της μυθοπλασίας, με τις ελληνικές παραγωγές να είναι αυτές που έχουν την απόλυτη στήριξη του σταθμού. 

Κάπως έτσι, είναι πιθανό να δούμε ακόμα και ολόκληρη την ομάδα του «The Voice» να αλλάζει μετά τις αποχωρήσεις Καπουτζίδη – Μαραβέγια.

Άραγε θα επέλθει συμφωνία με Πάνο Μουζουράκη, έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά ή θα δούμε τέσσερα νέα πρόσωπα στις καρέκλες των κριτών;