Τι είπε ο Γιώργος Παπαδάκης για την Μπάγια Αντωνοπούλου (Video)

 
Τι είπε ο Γιώργος Παπαδάκης για την Μπάγια Αντωνοπούλου

Ενημερώθηκε: 01/03/19 - 13:05

Ο Γιώργος Παπαδάκης από την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε για τους παλιούς του συνεργάτες.

Γιώργο Αυτιά

Πιο συγκεκριμένα έστειλε χαιρετισμούς στοναφού όπως τόνισε: «τόσα χρόνια δουλέψαμε μαζί με τον Γιώργη, από εδώ ξεκίνησε και εγώ είμαι χαρούμενος για την εξέλιξή του».

Μπάγια Αντωνοπούλου

Μάλιστα στη συνέχεια ο δημοσιογράφος που εδώ και χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης αναφέρθηκε και στην η οποία αποχώρησε από την εκπομπή και πλέον βρίσκεται στο τιμόνι του Survivor Πανόραμα.

«Ξέρετε πόσοι έχουν περάσει από αυτήν την εκπομπή και έχουν εξελιχθεί πολύ περισσότερο και από εμένα; 250 παιδιά. Κανέναν από αυτούς δεν μου τους έφερε ο ΑΝΤ1, δεν είχαν καμία σχέση με τον ANT1. Όπως και ο Ντίνος ήρθε καλεσμένος και ο ΑΝΤ1 το έμαθε μετά από 1,5 χρόνο και είμαι περήφανος. Έτσι έγινε και με την Μπάγια μου, ήρθε το κορίτσι εδώ κατευθείαν από τη σχολή , κανείς δεν ήξερε αν είναι ή αν δεν είναι στον ΑΝΤ1», είπε.

Στην κορυφή ο Γιώργος Παπαδάκης

H εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη συνεχίζει να είναι στην κορυφή με 21,1% μέσο όρο στο δυναμικό κοινό «18-54» και τερμάτισε πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της. Όσον αφορά σε επίπεδο σεζόν (Σεπτέμβριος – Φεβρουάριος) η μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης έχει σημειώσει 23,1% με υψηλά ποσοστά στο δυναμικό κοινό «25-44».