«Παναχαϊκή Συμμαχία» σε τεταμένο κλίμα - Τα «βρόντηξε» ο Μπακαλάρος

 
«Παναχαϊκή Συμμαχία» σε τεταμένο κλίμα - Τα «βρόντηξε» ο Μπακαλάρος

Ενημερώθηκε: 12/10/17 - 16:45

«Παναχαϊκή Συμμαχία»: Σε τεταμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση, των μελών της «Παναχαϊκής Συμμαχίας», το βράδυ της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Μπακαλάρο να ρίχνει βόμβα μεγατόνων με την παραίτηση του.

παραίτηση

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ έχοντας διαπιστώσει ότι η πρόσφατη «ετσιθελική» παρέμβαση του απερχόμενου Προέδρου του Επιμελητηρίου και μέλους της «Συμμαχίας» Πλάτωνα Μαρλαφέκα κλόνισε τη συνοχή του φορέα, υπέβαλε παραίτηση και μάλιστα λίγο μετά την του Νίκου Πιλαβά, η οποία είναι αμετάκλητη!

προεκλογικές

Στην συνεδρίαση που πραγατοποιήθηκε χθες το βράδυ, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Μπακαλάρος, έχοντας απηυδήσει από τις τοποθετήσεις υποστηρικτών του απερχόμενου προέδρου Μαρλαφέκα, υπέβαλλε παραίτηση και τάραξε «συθέμελα» τη «Συμμαχία», μέχρι που ο Αντώνης Κουνάβης,έκανε έκκληση να μείνουν μακριά ο φορέας και η ΠΑΕ από τις αντιπαραθέσεις των παρατάξεων του Επιμελητηρίου. Αυτή, άλλωστε, είναι και η πάγια θέση του, που συμμερίζεται και όλη η σώφρων Παναχαϊκή οικογένεια.

Από την πρώτη στιγμή αυτής της ιστορίας ψύχραιμες φωνές είχαν προειδοποιήσει ότι πρέπει η «Συμμαχία» και η ΠΑΕ να τηρήσουν αυστηρή ουδετερότητα για να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες.

Νίκου Νικολόπουλου,

Μία από αυτές ήταν και η φωνή του ανεξάρτητου βουλευτή ο οποίος, μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, έκανε το εξής σχόλιο:

«Κακώς επιλέγουν κάποιοι, από τις πράξεις της αριθμητικής, τη διαίρεση. Η ιστορική Παναχαϊκή χρειάζεται πρόσθεση και πολλαπλασιασμό δυνάμεων. Αυτή είναι η σωστή κατεύθυνση. Όποιος παίρνει διαφορετικό δρόμο, ας ξέρει ότι στην άκρη του υπάρχει γκρεμός»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠαναθηναΪκός: Έγιναν γνωστά τα χρέη της ΠΑΕ