Δώρα Ζέμπερη: Ξέσπασμα του πατέρα: Δεν μπορώ να γράφουν ότι είμαι δολοφόνος του παιδιού μου (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Δώρα Ζέμπερη: «Με πνίγει το δίκιο μου. Δεν μπορώ να γράφουν ότι είμαι δολοφόνος του παιδιού μου», ξέσπασε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Κωνσταντίνος Ζέμπερης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 26/10/17 - 23:35

Δώρα Ζέμπερη: Ο πατέρας της 32χρονης κοπέλας που δολοφονήθηκε άγρια στο Β' Νεκροταφείο, ξέσπασε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 για τα όσα γράφονται περί έμμεσης ή άμεσης συμμετοχής στην δολοφονία της κόρης του.

"Με πνίγει το δίκιο μου. Δεν μπορώ να γράφουν ότι είμαι δολοφόνος του παιδιού μου", είπε εξοργισμένος ο Κωνσταντίνος Ζέμπερης,που σχολίασε και την στάση της άλλης κόρης του η οποία καταφέρεται εναντίον του με μηνύματα οργής στο διαδίκτυο: «Δεν φταίει η Κωνσταντίνα. Η μάνα της της βάζει λόγια», σχολίασε. Εξήγησε πως μπερδεύτηκε με την ώρα που είπε, αρχικά, πως πέρασε από το Β’ Νεκροταφείο, λέγοντας πως «όταν με πήρε ο γιός μου στις 4 το πρωί και μου είπε ότι σκότωσαν το κορίτσι μου θόλωσε το μυαλό μου. Για μένα από τότε ήταν πάντα σκοτάδι. Μπέρδεψα τις ώρες"

"Δεν αναγνώρισα τον ύποπτο πελάτη"

Επισήμανε ότι δεν αναγνώρισε στις φωτογραφίες που του έδειξαν στην αστυνομία τον πελάτη που πήρε με το ταξί από το Νεκροταφείο. Τόνισε ότι βάσει αυτών που του είχε πει η Δώρα για το αντικείμενο της δουλειάς της στην εφορία ο δολοφόνος ενδεχομένως να έχει σχέση με κάποιες από τις υποθέσεις τις οποίες ερευνούσε ως ελεγκτής. Παράλληλα αποκάλυψε ότι η αδικοχαμένη 32χρονη ήθελε να φύγει από την δουλειά της.Τέλος, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η Δώρα πλήρωνε δικά του δάνεια καλώντας όποιος θέλει να ζητήσει την τραπεζική του ενημερότητα

Δείτε τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Ζέμπερη:

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης είχε μεταβεί στην ΓΑΔΑ, για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής για λογαριασμό της άτυχης κοπέλας και είχε αποκαλύψει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ότι υπάρχουν στοιχεία που υπάρχουν και επί της ουσίας μηδενίζουν τις υπόνοιες που γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο διαδίκτυο, για έμμεση ή άμεση συμμετοχή στη δολοφονία της Δώρας.Τέλος, είχε κάνει λόγο για "ανθρωποφαγία" και αρνητικό εξ αρχής κλίμα για τον πελάτη του ότι το ταξί φαίνεται πώς βρίσκεται στις 20:56 στην οδό Τραλλέων και Ηρακλείου, μέσα από σύστημα τηλεματικής.

Δείτε όσα είχε δηλώσει ο δικηγόρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1: