Απόλυτο σοκ! Τεμάχισε τις ερωμένες του και τις τάισε στα σκυλιά!

 
Απόλυτο σοκ! Τεμάχισε τις ερωμένες του και τις τάισε στα σκυλιά!

Ενημερώθηκε: 30/10/17 - 20:28

Απόλυτο σοκ έχει προκαλέσει μία πρωτοφανής υπόθεση με έναν 31χρονο που σκότωσε τις δύο ερωμένες του, τις τεμάχισε και τάισε τα σκυλιά του με τα κομμάτια από τα πτώματα!

ρωσική αστυνομία

Η προχώρησε στη σύλληψη του 31χρονου Αλεξάντερ Μασλενίκοφ, ο οποίος φέρεται να τεμάχισε και να τάισε στα σκυλιά του τις δύο νεαρές γυναίκες, με τις οποίες είχε έρθει σε συνουσία νωρίτερα.

Ο Μασλενίκοφ φέρεται να γνωρίστηκε με την 29χρονη Ντάρια Λαμπούτινα και την 28χρονη Όλγα Σαποσνίκοβα, οι οποίες ήταν κολλητές φίλες, σε καραόκε μπαρ, στην πόλη Volzhsky. Λίγα ποτά, έφεραν το τρίο πιο κοντά. Ο 31χρονος Ρώσος και οι δύο νεαρές γυναίκες, αποχωρούν συντροφιά από το μπαρ και αυτή ήταν η τελευταία φορά που τις είδε κάποιος.

Ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για «άγριο σεξ» ή «βιασμό». Ωστόσο, δεν κατάφερε να δηλώσει αν ο 31χρονος δολοφόνος τις τεμάχισε διότι αρνήθηκαν να κάνουν σεξ μαζί του, ή αν τις βασάνισε αφού είχε έρθει σε συνουσία μαζί τους, με τη θέλησή τους. Γεγονός, πάντως, είναι, ότι έφυγαν μαζί από το μπαρ και πήγαν στο σπίτι του με τη θέλησή τους.

Όπως αποκαλύφθηκε από την αστυνομία, ο Μασλενίκοφ είχε μόλις αποφυλακιστεί, καθώς είχε εκτίσει ποινή για βιασμούς, σεξουαλικές επιθέσεις και ληστείες. Οι λεπτομέρειες από τη δράση του 31χρονου είναι συγκλονιστικές. Η μία από τις δύο είχε τεμαχιστεί σε 20 κομμάτια. Στην άλλη κοπέλα είχε κόψει τα πόδια.

Μετά την ταυτοποίηση του δράστη μέσω της κάμερας ασφαλείας στην είσοδο του μπαρ, η ρωσική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Τελικά βρέθηκε κοντά στη Μόσχα, μετά από καταγγελία άλλης γυναίκας, για επίθεση που δέχτηκε, καθώς προσπάθησε να της σκίσει το φόρεμα.

Ο επικεφαλής της έρευνας, Αλεξάντερ Μινάεφ, δήλωσε ότι ο δράστης ομολόγησε τα εγκλήματά του και υπέδειξε τα σημεία που έκρυψε τα πτώματα των δύο γυναικών. Τόνισε, δε, πως ή έρευνα συνεχίζεται και ότι θα αποκαλυφθούν συγκλονιστικές λεπτομέρειες από το φρικιαστικό έγκλημα του 31χρονου Αλεξάντερ Μασλενίκοφ.