Βάφτηκε με αίμα το "Παρτιζάν- Ερυθρός Αστέρας"

 
Απίστευτες εικόνες βίας στο "Παρτιζάν- Ερυθρός Αστέρας"-Δέκα τραυματίες, ένας χαροπαλεύει (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 13/12/17 - 23:07

Γιατί βία στα γήπεδα δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα, κι ας μην είναι αυτό φυσικά παρήγορο.

Σε ένα δυνατό ντέρμπι του Βελιγραδίου, ίσως το πιο δυνατό, σημειώθηκαν απίστευτα επεισόδια.Επεισόδια που έστειλαν κόσμο στα νοσοκομεία και ένα εξ αυτών να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.Και αν πηγαίνει ο νους σας στο ότι συνεπλάκησαν οι οπαδοί των δύο ομάδων, κάνετε λάθος, καθώς πρόκειται ουσιαστικά για "εμφύλιο"συνδέσμων φιλάθλων της Παρτιζάν!

Επεισόδια έξω από το «Sinan Erdem»-Τούρκοι αποπειράθηκαν να επιτεθούν σε οπαδούς του Ολυμπιακού-Δεν πάει ο Ερντογάν

Σε μια ανύποπτη στιγμή στη νότια κερκίδα του γηπέδου, τα μέλη ενός συνδέσμου φίλων των ασπρόμαυρων, έκαψαν τη σημαία ενός άλλου συνδέσμου οπαδών της ομάδας κι οι τελευταίοι αντέδρασαν άμεσα!

Κι οι δύο αντιμαχόμενες ομάδες είχαν φωτοβολίδες τις οποίες αντήλλαξαν κι ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα, που είχε ως αποτέλεσμα περίπου δέκα οπαδοί να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο με ανοιγμένα κεφάλια, σπασμένες μύτες και εμφανή θλαστικά τραύματα, ενώ ένας εξ αυτών είχε μείνει χωρίς ρούχα!

Ο συνολικός απολογισμός κάνει λόγο για 20 τραυματίες, ωστόσο, σύμφωνα με την ενημέρωση του υπευθύνου του αντίστοιχοι ΕΚΑΒ της Σερβίας, ένας εκ των τραυματιών παλεύει για τη ζωή του και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην νευροχειρουργική κλινική του στρατού!