Σοκ στη Φθιώτιδα: Νεκρός σε τροχαίο γνωστός επιχειρηματίας!

 
Σοκ στη Φθιώτιδα: Νεκρός σε τροχαίο γνωστός επιχειρηματίας!

Ενημερώθηκε: 10/01/18 - 17:53

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι, στη Φθιώτιδα, λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ της Τρίτης 9 Ιανουαρίου, σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας σε τροχαίο με αγριογούρουνο στην εθνική οδό.

Σύμφωνα με το lamiareport. gr, τραγικό δυστύχημα είχε ο 49χρονος επιχειρηματίας, Νίκος Καραδήμος, από την περιοχή των Καμένων Βούρλων, ο οποίος είναι πολύ γνωστός και αγαπητός άνθρωπος με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα, στην τοπική κοινωνία.

Σοκ στα Άνω Λιόσια - Πυροβολισμοί έξω από γυμνάσιο!

Ο άτυχος άνδρας, που διατηρούσε πρατήριο στην περιοχή, ταξίδευε για Αθήνα με ένα ακόμη άτομο, όταν στο ύψος της γέφυρας της Αρκίτσας, το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε αγριογούρουνο, που βρισκόταν στη μέση της εθνικής οδού, χτυπημένο από προηγούμενο όχημα.

Από την πρόσκρουση ο 49χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, που χτύπησε στο στηθαίο, εκσφενδονίζοντάς τον στην άσφαλτο. Δυστυχώς ο τραυματισμός του ήταν θανάσιμος, ενώ τραυματίστηκε και ο συνεπιβάτης του.

Φρίκη στην Κύπρο: Πέταξαν ζωντανό το βρέφος στην ανακύκλωση!

Πάνω στο άτυχο ζώο έπεσαν στη συνέχεια ακόμη δύο - τρία αυτοκίνητα, αφού δεν φαινόταν μέσα στο σκοτάδι και από τύχη δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα.

Για το δυστύχημα προανάκριση ενεργεί το Α'ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.