Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Η κίνηση που... πρόδωσε τον δολοφόνο! (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

 
Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Η κίνηση που... πρόδωσε τον δολοφόνο!

Ενημερώθηκε: 12/01/18 - 15:30

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: «Πέπλο» μυστηρίου επικρατεί γύρω από τη δολοφονία του άτυχου 55χρονου Γερμανού υπήκοου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στον οικισμό «Τριανταφυλλιά» Αρκίτσας.

Αυξάνονται διαρκώς τα στοιχεία που εντοπίζουν οι αστυνομικοί, τα οποία έρχονται στο φως της δημοσιότητας το ένα μετά το άλλο. Σοκαρισμένη είναι πάντως η τοπική κοινωνία παρακολουθώντας τις εξελίξεις, τις τελευταίες δύο ημέρες.

Δολοφονία στη Φθιώτιδα - Τον πυροβόλησαν πισώπλατα!

Σε λάθος μέρος, τη λάθος ώρα;

Δίπλα στο πτώμα του 55χρονου βρέθηκε ένα πτυσσόμενο σκαμνάκι και εκεί βρέθηκε ένας φακός και κάτι φυσίγγια τόσο για πουλιά όσο και για αγριογούρουνα, σημάδια που δείχνουν ότι κι εκείνος πιθανότατα είχε βγει για κυνήγι.

Το ερωτηματικό όμως παραμένει για το τι μπορεί να συνέβη.

αστυνομία

Τι ερευνά η

Σύμφωνα με το lamiareport. gr, δεν αποκλείεται κυνηγοί που κυνηγούσαν αγριογούρουνα να τον σκότωσαν κατά λάθος. Μάλιστα, όπως δημοσιεύει το εν λόγω τοπικό site, ίσως ο θάνατος του 55χρονου να συνδέεται- με κάποιο τρόπο- με τον νεκρό, από τροχαίο 49χρονο επιχειρηματία.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το σενάριο να πυροβολήθηκε κατά λάθος, όπως και να είχε κάποιον διαπληκτισμό με άλλους κυνηγούς για το καρτέρι ή με τρίτο πρόσωπο και να κατέληξε σε τραγωδία. Και δεν εγκαταλείπεται φυσικά ούτε το σενάριο της ληστείας.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Νίκος Γεωργακόπουλος τόνισε: «Χάθηκε ένας συνάνθρωπός μας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να οδηγήσουμε ενώπιον της δικαιοσύνης τον δράστη ή τους δράστες. Έχω εμπιστοσύνη στους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Φθιώτιδας και της Ασφάλειας Λαμίας, οι οποίοι έχουν καταφέρει να εξιχνιάσουν και άλλες δύσκολες υποθέσεις».

Σοκ στη Φθιώτιδα: Νεκρός σε τροχαίο γνωστός επιχειρηματίας!

Η... τελευταία μαρτυρία και το όπλο

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 55χρονο είναι γύρω στις 17.00, το απόγευμα της Τρίτης. Αυτό που δεν έχει βρεθεί και αποτελεί σημαντικό στοιχείο είναι το όπλο του θύματος, καθώς μπορεί να είναι ίδιο με αυτό του εγκλήματος.

δολοφόνο

Η κίνηση που... πρόδωσε τον

Το θύμα ήταν πεσμένο σε ύπτια θέση αν και πυροβολήθηκε πισώπλατα, στοιχείο που μαρτυρά ότι αυτός που τον πυροβόλησε τον γύρισε για να δει αν ζει.

Το αυτοκίνητό του, ένα ασημί Opel με ξένες πινακίδες βρέθηκε κλειδωμένο, την ώρα που οι αστυνομικοί... χτενίζουν όλη την περιοχή και βρήκαν τα κλειδιά πεταμένα μακριά από το σημείο.

Οι κάτοικοι της περιοχής επιβεβαιώνουν επίσης ότι υπάρχει καταιγισμός πυροβολισμών, σχεδόν κάθε βράδυ στην περιοχή, καθώς έχει αυξηθεί σημαντικά ο πληθυσμός των γουρουνιών.

υπόθεσης

Το χρονικό της

Ο άνδρας βρέθηκε πυροβολημένος από κυνηγετικό όπλο, πισώπλατα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν τα σκάγια που ήταν 6άρια, να βγουν από τη θωρακική χώρα, αλλά κάποια από αυτά να τον χτυπήσουν και στο κεφάλι.

παραλιακό οικισμό Κέδρος της περιοχής

Πρόκειται για 55χρονο Γερμανό υπήκοο που διέμενε στον . Βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, που διαμένει στην Σκάλα Αταλάντης, δηλώνοντας στους αστυνομικούς ότι τον αναζητούσε από χθες (9/1) κι ότι ετοιμαζόταν να καταγγείλει την εξαφάνισή του στις Αρχές.