Δολοφονία Ζέμπερη: Την αναπαράσταση του εγκλήματος ζητά η οικογένεια

 
Δολοφονία Ζέμπερη: Την αναπαράσταση του εγκλήματος ζητά η οικογένεια

Ενημερώθηκε: 16/01/18 - 15:56

Δολοφονία Ζέμπερη: Την αναπαράσταση του εγκλήματος στο Β' Νεκροταφείο ζητά η οικογένεια της αδικοχαμένης εφοριακού, ύστερα από τους πρόσφατους ισχυρισμούς του δολοφόνου, Μανώλη Σοροπίδη.

απολογία

άτυχης Δώρας.

Λίγο πριν οδηγηθεί, εκ νέου, μπροστά στον ανακριτή ο κατηγορούμενος για να δώσει συμπληρωματική , η οικογένεια της άτυχης εφοριακού έδωσε στον δικαστικό λειτουργό έναν κατάλογο με σειρά ερωτημάτων για την υπόθεση ζητώντας α υποβληθούν στον καθ'ομολογία δολοφόνο της

Δολοφονία Ζέμπερη: Δεν τον πιστεύω τον Σοροπίδη σε αυτά που λέει

Οι νέοι ισχυρισμοί - αποκαλύψεις για ηθικούς αυτουργούς έχει προκαλέσει πολλά «ερωτηματικά» στην οικογένεια. Και για αυτό η συνήγορος της μητέρας του θύματος ζητεί να γίνει αναπαράσταση της δολοφονίας στο Β' νεκροταφείο, αλλά και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Η οικογένεια ζητεί από τον κατηγορούμενο να κατονομάσει όλους τους φερόμενους ως συνεργούς του, να περιγράψει πόσες ημέρες παρακολουθούσε τη Δώρα, εάν υπήρχε μόνο ένα ή πολλά μαχαίρια με τα οποία έγινε η δολοφονία, αλλά και εάν γνώριζε ο συγκάτοικος του το σχέδιο δολοφονίας ή εάν ενημερώθηκε στη συνέχεια.

Δολοφονία Ζέμπερη: Ραγδαίες εξελίξεις - Η έκκληση της μητέρας της Δώρας από τον δολοφόνο!