Survivor spoiler (24/01): Αυτός ο παικτης αποχωρεί σήμερα από το Reality επιβίωσης

 
Survivor spoiler (24/01): Ποιος αποχωρεί σήμερα από το Reality επιβίωσης

Ενημερώθηκε: 24/01/18 - 18:04

Survivor spoiler (24/01): Η πρώτη εβδομάδα του survivor σήμερα ολοκληρώνεται αφού το βράδυ ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει τον παίκτη που αποχωρεί.

Ελένη Χατζίδου

Όλγα Φαρμάκη

Γιάννη Δρυμωνάκο

Μαρία Σαμαρίνου

Αλέξανδρο Παρθένη

Οι Διάσημοιηττήθηκαν στο αγώνισμα ασυλίας της Τρίτης και οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού. Μετά την ψηφοφορία των παικτών πρώτη προτεινόμενη για αποχώρηση προέκυψε η, ενώ οι παίκτριες με τις ατομικές ασυλίες πρότειναν δυο συμπαίκτες τους ακόμη. Πιο συγκεκριμένα η επέλεξε για προτεινόμενο τον και η τον .

Εν συνεχεία ο Σάκης Τανιμανίδης κήρυξε την έναρξη της τηλεφωνικής ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού η οποία διήρκησε μια ώρα.

Γιάννης Δρυμωνάκος

Αλέξανδρο Παρθένη

Ελένη Χατζίδου

Πάμε τώρα στο πιο ενδιαφέρον θέμα της σημερινής μέρας του Survivor που δεν είναι άλλο από το ποιος αποχωρεί. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ο Διάσημος που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχωρεί είναι ο . Μάλιστα οι διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι έδωσε μεγάλη μάχη με τον . Η ήρθε πρώτη σε θετικές ψήφους. Να τονίσουμε ότι οι συγκεκριμένες διαρροές (spoiler) δεν προέρχονται από κάποια πληροφορημένη πηγή, αλλά από φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και υπάρχει πιθανότητα να μην επιβεβαιωθούν.