Ονομασία ΠΓΔΜ: Καταπέλτης ο Κ. Μητσοτάκης - Τι δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον Αλ. Τσίπρα; (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ονομασία ΠΓΔΜ: Καταπέλτης ο Κ. Μητσοτάκης - Τι δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον Αλ. Τσίπρα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 27/01/18 - 12:28

Ονομασία ΠΓΔΜ: Αιχμηρές είναι οι δηλώσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ύστερα από τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Κλείνει ένα παράθυρο ευκαιρίας που οι συγκυρίες προσέφεραν προς αξιοποίηση. Η διαπραγμάτευση έτσι όπως εξελίσσεται προκαλεί βαριές ανησυχίες. Η κυβέρνηση προέβη ήδη σε παραχωρήσεις, χωρίς να λάβει συγκεκριμένα και μη αναστρέψιμα ανταλλάγματα για τη χώρα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Ο κος Μητσοτάκης κατηγόρησε τον Έλληνα Πρωθυπουργό ότι δίχασε τον ελληνικό λαό, κάνοντας «παραχωρήσεις χωρίς ανταλλάγματα». «Ο κ. Τσίπρας δεν ενημέρωσε ποτέ ούτε το Κοινοβούλιο, ούτε τον ελληνικό λαό», προσέθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η ΝΔ υπερασπίστηκε τα εθνικά θέματα με υπευθυνότητα, και αποφασιστικότητα. Οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται τον κ.Τσίπρα να διαπραγματευτεί τίποτα. Δεν θα διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς».

Θυμίζουμε ότι συναντήθηκαν στις 10.30 και η συνάντησή τους διήρκησε 45 λεπτά. Όταν αποχώρησε ο κος Μητσοτάκης από το Μέγαρο Μαξίμου, δεν προέβη σε καμία δήλωση, αν και στενοί του συνεργάτες μαρτύρησαν ότι θα κάνει δηλώσεις από το γραφείο του στη Βουλή, όπως και συνέβη.

Δείτε όλα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: