Επανέρχεται το Μαξίμου με σποτάκι για ρεύμα και ηλικιωμένους

 
Επανέρχεται το Μέγαρο Μαξίμου με σποτάκι για ρεύμα και ηλικιωμένους

Ενημερώθηκε: 29/01/18 - 13:59

Συνεχίζεται η προβολή του κυβερνητικού έργου το Μέγαρο Μαξίμου, και μετά το σποτάκι για τα σχολικά γευματα, επανέρχεται με τις μειώσεις στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος σε Δυτική Μακεδονία και Μεγαλόπολη!

Αλέξης Τσίπρας

Στο νέο βίντεο που ανάρτησε και στον λογαριασμό του στο twitter ο πρωθυπουργός , κάνει λόγο για υλοποίηση της δέσμευσης για μείωση των τιμολογίων και προαναγγέλλει εκπτωτικό τιμολόγιο ρεύματος για επιχειρήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Σποτάκι για τα σχολικά γεύματα με πρωταγωνιστή τον Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Υλοποιείται η δέσμευση για έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών. Θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για ​140.000 ​νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης» σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας στο twitter.

Οπως αναφέρετει από το γραφείο του πρωθυπουργού «υλοποιείται η δέσμευση που αναλάβαμε πριν από 3,5 χρόνια στην Κοζάνη: Έκπτωση που προσεγγίσει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών και θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για τα νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης.

Mέσω της έκπτωσης της τάξεως των 42 ευρώ / MWh στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, που θα ισχύει για όλους τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας, επιδιώκεται η ενίσχυση των οικιακών καταναλωτών των εν λόγω περιοχών και η βελτίωση των όρων διαβίωσης και της ποιότητας ζωής τους, λόγω της ρύπανσης που προκαλεί η δραστηριότητα της λιγνιτικής εξόρυξης και ηλεκτροπαραγωγής.