Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (28/02) την ασυλία και ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση

 
Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (28/02) την ασυλία και αυτοί είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ενημερώθηκε: 28/02/18 - 21:00

Survivor spoiler: Σήμερα κορυφώνεται η αγωνία στο reality επιβίωσης, αφού θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα της ομαδικής ασυλίας, αλλά θα δούμε και ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

οι

Οι Διασήμ τον τελευταίο καιρό στα αγωνίσματα επάθλου, δεν τα πάνε και πολύ καλά, δίνοντας έδαφος στους Μαχητές οι οποίοι μέσα στους καυγάδες και τις κλίκες τους, πάσχισαν να κερδίσουν κάποιες φορές και τα κατάφεραν.Σήμερα (28/2) η μάχη σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού μιλάμε για το αγώνισμα ασυλίας.

Μαχητές

Νίκο Θωμά

αγώνισμα της ομαδικής ασυλίας

ατομικής ασυλίας

 

Σάκης Τανιμανίδης

Αυτό φυσικά το θέλουν και οι δυο ομάδες για τους δικούς τους λόγους. Οι που είδαν την περασμένη εβδομάδα τον να μπαίνει στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα δεν θέλουν να δουν έναν ακόμη συμπαίκτη τους να αποχωρεί, ενώ οι Διάσημοι μετά τις χθεσινές ήττες δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν στο πιο κρίσιμο αγώνισμα της εβδομάδας. Όπως όλοι γνωρίζουμε οι χαμένοι της σημερινής διαδικασίας μετά το , θα παίξουν το αγώνισμα της όπου θα ανακοινωθεί ο πιο δυνατός παίκτης της εβδομάδας που θα πάρει το πρώτο κολιέ και μετά ο νικητής του αγωνίσματος θα φορέσει το δεύτερο. Έπειτα οι παίκτες θα οδηγηθούν στο Συμβούλιο του νησιού του Survivorγια την ψηφοφορία. Στο τέλος του επεισοδίου ο θα κηρύξει την έναρξη της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού που θα διαρκέσει μια ώρα.

αγώνισμα της ασυλίας

 Μαχητές

Ας πάμε τώρα στο κρίσιμο ερώτημα που δεν είναι άλλο από το ποιος κερδίζει το αγώνισμα. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) η ομάδα που κερδίζει σήμερα το είναι οι, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να ζήσουν την δύσκολη διαδικασία της ψηφοφορία.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ελένη Χατζίδου

Έτσι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση σύμφωνα πάντα με τις διαρροές (spoiler) θα είναι οι , η και ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Για κάθε ανατροπή στις διαρροές (spoiler) θα σας ενημερώσουμε άμεσα εδώ, στο thepressroom.gr