Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (20/03) το έπαθλο

 
Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (20/03) το έπαθλο

Ενημερώθηκε: 20/03/18 - 12:45

Survivor spoiler: Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Διάσημοι

Μαχητές

και θα μπουν σε έναν και δύσκολο και απαιτητικό στίβο προκειμένου να κερδίσουν το αγώνισμα που θα τους χαρίσει την επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που βρίσκονται στην Ελλάδα.

έπαθλο

Μαχητές

Διάσημοι

Για να δούμε όμως ποιος έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη. Στα προηγούμενα δυο αγωνίσματα που είχαν την επικοινωνία νικητές ήταν οι και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία. Βέβαια όπως έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια το σερί των νικών τους έχει διακοπεί αφού, οι κάνουν την μεγάλη επιστροφή με δυο σερί νίκες. Οι «κόκκινοι» πλέον έχουν ξεπεράσει το ΣΟΚ των διαδοχικών αποχωρήσεων και όπως φαίνεται αισθάνονται πιο δυνατά τα πόδια τους.

Διάσημοι

Μαχητές

Πάμε τώρα στο κρίσιμο ερώτημα που δεν είναι άλλο από το ποιος θα κερδίσει σήμερα. Αν και είναι ακόμη νωρίς θα σας δώσουμε τις πρώτες διαρροές (spoiler) που αναφέρουν ότι το απόλυτο φαβορί για τη σημερινή νίκη είναι οι , ενώ οι φαίνεται να δυσκολεύονται πάρα πολύ. Αργότερα θα επανέλθουμε με νέα διαρροή (spoiler) στην οποία θα μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά για τον σημερινό νικητή. Οι διαρροές (spoiler) δεν προέρχονται από κάποια καλά πληροφορημένη πηγή, αλλά από φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην επιβεβαιωθούν.