Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (10/05) το έπαθλο

 
Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (10/05) το έπαθλο

Ενημερώθηκε: 10/05/18 - 10:37

Survivor: Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης εκτός από την ανακοίνωση της αποχώρησης θα δούμε και αγώνισμα επάθλου.

Οι δυο ομάδες μετά το αποτέλεσμα του αγωνίσματος ασυλίας θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το έπαθλο που θα περιέχει πιθανότατα φαγητό.

Έυης Σαλταφερίδου

Σώζων Παλαίστρο Χάρο

Survivor

Οι Διάσημοι εκτός τους ότι έχουν αποδεκατιστεί και σήμερα θα χάσουν ένα ακόμη μέλος τους, έχουν ηττηθεί σε όλα τα αγωνίσματα για τα έπαθλα από την ένωση των ομάδων και μετά. Μάλιστα ο προβληματισμός που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας είναι έντονος αφού όλοι ψάχνουν να βρουν τα αίτια των διαδοχικών ηττών. Πάντως όπως είδαμε και στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού κάποιοι θεωρούν ότι η κόντρα της με τον τους έχει φέρει πίσω στα αγωνίσματα του . Μια ενδεχόμενη ήττα σήμερα θα ανεβάσει την ψυχολογία τους και θα τους βάλει για τα καλά ξανά στο παιχνίδι.

Μαχητές

Για τους τι να πει κανείς! Απλά δεν χάνουν! Από την ένωση των ομάδων και μετά έχουν πάρει κάθε έπαθλο για το οποίο έχουν αγωνιστεί, ενώ την Τετάρτη κέρδισαν και την ασυλία. Αριθμητικά πλεονεκτούν σημαντικά των αντιπάλων τους και έχουν πολλές επιλογές στα ματσαρίσματα των αγωνισμάτων. Μια ακόμη νίκη στο σημερινό αγώνισμα θα είναι η χαριστική βολή στην αντίπαλη ομάδα.

Ποιος λοιπόν θα κερδίσει σήμερα; Υπομονή μέχρι το βράδυ.

Εάν προκύψει διαρροή (spoiler) θα σας ενημερώσουμε άμεσα.