Ανατροπή στην υπόθεση της Λέρου και... θρίλερ: Τα παιδιά δεν έχουν κανένα σημάδι σεξουαλικής κακοποίησης!

 
Ανατροπή στην υπόθεση της Λέρου και... θρίλερ: Τα παιδιά δεν έχουν κανένα σημάδι σεξουαλικής κακοποίησης!

Ενημερώθηκε: 06/06/18 - 16:36

Τα... πάνω κάτω έρχονται στην υπόθεση της Λέρου που έχει προκαλέσει φρίκη στην Ελλάδα με τον ιατροδικαστή να επισημαίνει μετά από εξέταση πως τα παιδιά δεν έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, το οποίο έρχεται σε αντίθεση ακόμα και με τις ανατριχιαστικές καταθέσεις των ίδιων των γονιών των παιδιών!

Αναλυτικότερα, η ιατροδικαστική έκθεση μετατρέπει την πολύκροτη υπόθεση σε θρίλερ: Κόντρα στα όσα είπαν στις προανακριτικές τους απολογίες οι γονείς, αλλά και στα όσα κατέθεσαν παρουσία παιδοψυχολόγου τα ίδια τα παιδιά, βάσει των οποίων οι γονείς κρίθηκαν προφυκαλιστέοι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο ιατροδικαστής διαπιστώνει ότι τα παιδιά έχουν δεν βιαστεί! Είναι χαρακτηριστικό ότι για τη 14χρονη αναφέρει ότι «δεν έχει πραγματοποιηθεί συνουσία σε οποιοδήποτε χρόνο».

Τι λέει η έκθεση

Η ιατροδικαστική έκθεση που υπογράφεται από τον ιατροδικαστή της Ρόδου, αφορά το δεκατετράχρονο κορίτσι, τον 24χρονο αδελφό της που αντιμετωπίζει νοητική υστέρηση και το δεκάχρονο, μικρότερο παιδί της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το κορίτσι ο ιατροδικαστής αναφέρει στην έκθεσή του: «Από την αντικειμενική εξέταση του 14χρονου κοριτσιού δεν διαπιστώνονται πρόσφατες κακώσεις, ούτε σημεία υποδηλωτικά παλαιοτέρων σε οιοδήποτε σημείο του σώματος. Τα αντανακλαστικά της περιοχής του περινέου και ο τόνος του πρωκτικού δακτυλίου ελέγχονται φυσιολογικά. Ο παρθενικός υμένας ελέγχεται ακέραιος. Συμπερασματικά δεν προκύπτουν αποδεικτικά ή ενδεικτικά σημεία πρόσφατης ή παλαιότερης σωματικής ή σεξουαλικής κακοποίησης. Δεν έχει πραγματοποιηθεί συνουσία σε οποιοδήποτε χρόνο».

Προκλητική ομολογία στη Λέρο: Τους βιάζαμε και το απολαμβάναμε

Διαβάστε ακόμα: 

Για τον 24χρονο ο ιατροδικαστής φέρεται να έχει διαπιστώσει: «Από την αντικειμενική εξέταση του 24χρονου αγοριού δεν διαπιστώνονται πρόσφατες κακώσεις ούτε σημάδια παλαιότερων. Τα αντανακλαστικά της περιοχής του περινέου και ο τόνος του πρωκτικού δακτυλίου ελέγχονται φυσιολογικά. Συμπερασματικά δεν προκύπτουν αποδεικτικά ή ενδεικτικά σημεία πρόσφατης ή παλαιότερης σωματικής ή σεξουαλικής κακοποίησης».

Λέρος: Συνεχίζεται η φρίκη με τις αποκαλύψεις-Γιατί κανένας δεν μίλησε

Διαβάστε ακόμα: 

Για τον δεκάχρονο γιο της οικογένειας ο ιατροδικαστής, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αναφέρει: «Από την αντικειμενική εξέταση του 10χρονου αγοριού δεν διαπιστώνονται άλλες πρόσφατες κακώσεις ούτε σημεία υποδηλωτικά παλαιοτέρων σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος.Τα αντανακλαστικά της περιοχής του περινέου και ο τόνος του πρωκτικού δακτύλου ελέγχονται φυσιολογικά. Συμπερασματικά δεν προκύπτουν αποδεικτικά ή ενδεικτικά σημεία πρόσφατης ή παλαιότερης σωματικής ή σεξουαλικής κακοποίησης».

Τα... φυσιολογικά ερωτήματα που δημιουργούνται

Μετά από αυτήν την ανατροπή είναι φυσιολογικό να δημιουργούνται πολλές απορίες. Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, τότε γιατί οι γονείς περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια όσα έκαναν στα ανήλικα παιδιά τους; Πως εξηγείται η σοκαριστική κατάθεση του μεγαλύτερου αδερφού της οικογένειας; Πως γίνεται οι κοινωνικοί φορείς να έχουν δημοσιοποιήσει στοιχεία και να καταγγέλλουν και αυτοί τα όσα συνέβαιναν; πως δικαιολογείται η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, όπου, ουσιαστικά, επιβεβαιώνονται όλα όσα προσάπτονταν στους γονείς;

Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας σπάει τη σιωπή του

Διαβάστε ακόμα: Φρίκη στη Λέρο:

Λέρος: Συνεχίζεται η φρίκη με τις αποκαλύψεις-Γιατί κανένας δεν μίλησε

Διαβάστε ακόμα: 

Το μόνο βέβαιο μετά από όλα αυτά είναι ότι βρισκόμαστε ενώπιον ενός θρίλερ του οποίου κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το τέλος. Μένει να δούμε αν θα συνεχιστούν οι ανατροπές και ποια θα είναι εν τέλει η κατάληξη αυτής της φρικιαστικής υπόθεσης.