Μουντιάλ 2018: Στο τέλος της "σούπας", χαμογέλασε το Ιράν (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Μουντιάλ 2018: Στο τέλος της "σούπας", χαμογέλασε το Ιράν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 15/06/18 - 20:24

Μουντιάλ 2018: Το Ιράν των Μασούντ, Χατζισαφί και Καρίμ ξέρανε τους Μαροκινούς (1-0) και με το αυτογκόλ του Μπουχαντούζ στο 95’ έφτασε σε μια πολύ σημαντική ν΄θκη και μπήκε για τα καλά στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

ιραν μαροκο αυτογκολ

Κάκιστο το θέαμα στο παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο μέρος, με την ισοπαλία να μοιάζει το δικαιότερο αποτέλεσμα. Ωστόσο η σέντρα του Χατζισαφί στην τελευταία φάση του ματς και κακός υπολογισμός του Μπουχαντούζ έκρινε το αποτέλεσμα και χάρισε τη νίκη στο συγκρότημα του Κάρλος Κεϊρόζ.

Βασικοί αγωνίστηκαν και οι τρεις «Έλληνες», με τον Μασούντ να αντικαθίσταται στο 67’, ενώ από φάουλ του Χατζισαφί προήλθε το νικητήριο τέρμα. Αποχαιρετά επί της ουσίας από σήμερα τη διοργάνωση το Μαρόκο, καθώς θέλει δύο μεγάλα αποτελέσματα κόντρα στα φαβορί του ομίλου, Πορτογαλία και Ισπανία.

Οι συνθέσεις:

Μαρόκο (Ερβέ Ρενάρ): Ελ Κατζουί, Χακίμι, Μπενατιά, Σάις, Ζίγιατς, Ελ Αχμάντι, Ελ Κααμπί (77’ Μπουχαντούζ), Μπελχαντά, Μπουσουφά, Άμραμπατ (76’ Σοφιάν Άμραμπατ), Χαρίτ (82’ Ντα Κόστα)

Ιράν (Κάρλος Κεϊρόζ): Μπεϊρανβάντ, Χατζισαφί, Χεσιμί, Μασούντ (66’ Μεντί), Ανσαριφάρντ, Πουραλιγκανί, Ομίντ (Μονταζέρι), Αμιρί, Tζαχανμπάκς (84’ Γκοντός), Σαρντάρ, Ραμίν