Μουντιάλ 2018: Ιαπωνία με τρέλα, "τσάκισε" την Κολομβία (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Μουντιάλ 2018: Ιαπωνία με τρέλα, "τσάκισε" την Κολομβία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 19/06/18 - 17:27

Μουντιάλ 2018: Η Ιαπωνία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, τα... στημένα της και επικράτησε της Κολομβίας με 2-1, στην πρεμιέρα τους, για τον 8ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Καγκάβα άνοιξε το σκορ για τους «σαμουράι» στο 6’, μετατρέποντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος μαζί με την αποβολή του Κρίστιαν Σάντσες, με τους Κολομβιανούς να δείχνουν ψυχικά αποθέματα και να ισοφαρίζουν σε 1-1, στο 39', με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χουάν Κιντέρο.

Ωστόσο, η πρώτη επικράτηση χώρας από την Ασία απέναντι σε ομάδα της Λατινικής Αμερικής σε επίπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου ήρθε στην επανάληψη, από το κεφάλι του Γιάγια Οσάκο στο 69ο λεπτό, με το τελικό 2-1 να… βάζει φωτιά σε έναν αμφίρροπο όμιλο, δίνοντας παράλληλα προβάδισμα πρόκρισης στους παίκτες του Νισίνο Ακίρα.

Οι συνθέσεις:

Κολομβία: Οσπίνα, Μουρίγιο, Αρίας, Κ. Σάντσες, Φαλκάο, Κουαδράδο (31’ Μπάριος), Λέρμα, Μοχίκα, Κιντέρο (59’ Χάμες), Ισκιέρδο (71’ Μπάκα), Ντ. Σάντσες

Ιαπωνία: Καβασίμα, Σόγι, Ναγκατόμο, Σιμπασάκι (80’ Γιαμαγκούτσι), Χαραγκούτσι, Καγκάβα (70’ Χόντα), Ινούι, Οσάκο (85’ Οκαζάκι), Χασέμπε, Σακάι, Γιοσίντα