Έγινε ο...κακός χαμός με τις αποκαλύψεις στο Nomads! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Αποκαλύψεις από την Τόνια στο Nomads

Ενημερώθηκε: 22/10/18 - 18:49

Το επεισόδιο του Nomads της Κυριακής (21/10), εκτός από την αποχώρηση της Τραϊάνας Ανανία, είχε ακόμα καυγάδες, ίντριγκα και μπόλικο.... "ξεκατίνιασμα".

Στην ομάδα των Λεμούριων υπάρχει ένα έντονα αρνητικό κλίμα σε βάρος της Τόνιας, με τους συμπαίκτες της να την κατηγορούν ότι δεν έχει ενσωματωθεί στην ομάδα.

Η Τόνια που ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, έδωσε τη δική της εκδοχή, αποκαλύπτοντας διάφορα παρασκήνια, που είχαν να κάνουν περισσότερο με τη συμπαίκτρια της, Μαριάννα θεωρώντας ότι εκείνη έχει συμβάλλει με τον τρόπο της στη δημιουργία του όλου κλίματος.

Αποκάλυψε ότι η συμπαίκτρια της είχε πρόβλημα μαζί της από την περίοδο κιόλας της προσαρμογής, στο ξενοδοχείο πριν ξεκινήσει το Nomads 2.

Επίσης, την κατηγόρησε ότι είχε άλλη συμπεριφορά μπροστά στις κάμερες και πως οι συμπαίκτες της συνέχεια τη σχολιάζουν πίσω από την πλάτη.

Και μπορεί τα όσα αποκάλυψε να μην έπεισαν και τόσο τους συμπαίκτες της, φαίνεται ότι έπεισαν το κοινό, αφού για δεύτερη φορά την κράτησαν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης (αποχώρησε η Τραϊάνα Ανανία).

Η Μαριάννα Καμαριωτάκη διέψευσε τους ισχυρισμούς της συμπαίκτριας της, δίνοντας τη δική της εκδοχή. «Μας έχει κουράσει όλο αυτό. Έχει έναν δικό της τρόπο σκέψης.

Δεν υπήρξε μέρα που να μην της είπα καλημέρα στο ξενοδοχείο» είπε μεταξύ άλλων. Πάντως, για το παρασκήνιο στο ξενοδοχείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε το μέρος της Μαριάννας.

Δείτε τα βίντεο: