Μένιος Φουρθιώτης: Τι απαντά στο Open

 
Μένιος Φουρθιώτης: Τι απαντά στο Open

Ενημερώθηκε: 10/11/18 - 13:44

Μένιος Φουρθιώτης: Φαίνεται πως ο πόλεμος του παρουσιαστή με το Open μόλις ξεκίνησε.

Ο παρουσιαστής έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον του καναλιού και η συνεργασία διεκόπη και ανακοινώθηκε με μια λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι και η οποία ανέφερε ότι «παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του».

Μετά από αυτή την εξέλιξη οΜένιος Φουρθιώτης τηρεί σιγήν ιχθύος.

Βέβαια υπάρχουν ανακοινώσεις τόσο του πληρεξούσιου δικηγόρου του Θεμιστοκλή Σοφού, όσο και της ιδιοκτήτριας εταιρείας πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής του «Αποκαλυπτικά LIVE».

Στην ανακοινωσή του ο κ. Σοφός αναφέρει: «Σχετικά με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN BEYOND TV για την διακοπή της συνεργασίας με τον κ. Μαίνανδρο – Γεώργιο Φουρθιώτη, ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος του κ. Θεμιστοκλής Ι. Σοφός δηλώνει τα εξής:

«Η συνέχεια της δικαστικής έκβασης, αφορά τα πολιτικά, ποινικά και αστικά δικαστήρια για τους εμπλεκόμενους σε μία υπόθεση που έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα. Η Ανακοίνωση είναι Περιττή και Εμπαθής. Μπορεί η μετάδοση της Εκπομπής να διακόπτεται, όμως δεν υπάρχει τελεσίδικη κρίση της δικαιοσύνης και συνιστώ στην διοίκηση του καναλιού, Ψυχραιμία και Υπομονή.»

Από την πλευρά της η εταιρεία πνευματικών δικαιωμάτων τονίζει τα εξής: «Η συνέχεια της δικαστικής έκβασης, αφορά τα πολιτικά, ποινικά και αστικά δικαστήρια για τους εμπλεκόμενους σε μία υπόθεση που έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα.»